default-image

Επική η πρόκριση του Ολυμπιακού για τον Μαρτίνς

Ποδόσφαιρο
Επική η πρόκριση του Ολυμπιακού για τον Μαρτίνς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απένειμε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων για την επιστροφή στους ομίλους του Champions…

Ο Πέδρο Μαρτίνς έπιασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε στις ευρωπαϊκές νίκες (11) με τον Ολυμπιακό και πλέον κυνηγά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είχε τρεις περισσότερες στην ερυθρόλευκη τεχνική ηγεσία.

Ο Πορτογάλος προπονητής χαρακτήρισε την πρόκριση επί της Κράσνονταρ στους ομίλους του Champions League ως επική κι ευχαρίστησε τους παίκτες, τους φιλάθλους και τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων.

"Σημασία έχει ότι προκριθήκαμε, ήταν ο στόχος μας. Δουλέψαμε πάρα πολύ και για αυτό είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε. Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είμαι μια επική πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα στη Ρωσία.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου που πάλεψαν σε όλα τα ματς και έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Στους φιλάθλους που ήταν στο πλευρό μας και μας στήριζαν αλλά και τον πρόεδρο.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όλες οι ομάδες ήταν πολύ καλές και η Πλζεν και η Μπασάκσεχιρ και η Κράσνονταρ. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση των γηπεδούχων και στο γκολ που δεχτήκαμε. Είναι ακόμα μια μεγάλη βραδιά για το Ολυμπιακό και συνέβει επειδή παίξαμε όπως έπρεπε αλλά και με τον τρόπο που θέλουμε.

Ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε στους ομίλους είμαστε χαρούμενοι. Θα απολαύσουμε τη σημερινή βραδιά. Όποια και αν είναι η κλήρωση θα είμαστε προετοιμασμένοι. Από αύριο κοιτάμε το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής", τόνισε στην Cosmote TV.

Τα εύσημα του προέδρου

Μετά τους πανηγυρισμούς εντός αγωνιστικού χώρου, ακολούθησε το... γλέντι εντός των αποδυτηρίων για τους παίκτες του Ολυμπιακού, παρουσίας Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη νίκη (1-2) στο Κράσνονταρ και την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Ο ιδιοκτήτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, απένειμε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων για την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Επανέλαβε, δε, ότι μεγάλος και ρεαλιστικός είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Συγχαρητήρια σε όλους για την επιστροφή στους ομίλους του Champions League. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και σας αξίζουν πολλά μπράβο. Θα παίζουμε στους ομίλους, όμως ο ρεαλιστικός μας στόχος και μεγάλος είναι το πρωτάθλημα. Πιστεύω σε όλους σας", υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στ' αποδυτήρια.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News