default-image

«Τσεκάρει» το εισιτήριο της πρόκρισης απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
«Τσεκάρει» το εισιτήριο της πρόκρισης απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ρεβάνς της νίκης με 4-0 κόντρα στη Κράσνονταρ

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να “κλειδώσει” απόψε (22:00, Cosmote Sport 2) την πρόκριση στους ομίλους του Champion League, με αντίπαλο τη Κράσνονταρ στη Ρωσία, στη ρεβάνς της νίκης του με 4-0 από το πρώτο ματς.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς ζητά συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική 11άδα, επιλέγοντας τους παίκτες που έχουν ρυθμό από τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν.

Μεταξύ άλλων ανέφερε για την αποψινή αναμέτρηση: «Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κράσνονταρ. Είναι πλεονέκτημα για εμάς το σκορ, αλλά θα παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπως κάναμε και στο πρώτο ματς. Εμείς πρέπει να παίξουμε σαν να ήταν το πρώτο παιχνίδι στο 0-0. Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναπαυτούν οι ποδοσφαιριστές μας. Πρόκειται για το πρεστίζ της ομάδας και να δώσουμε περηφάνια στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαλαρώσουν οι παίκτες. Όλοι θα τα δώσουν όλα και θα κάνουν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι και προσεκτικό. Δε θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να χαθεί. Όλοι οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα εκπροσωπούν και θα κάνουν τα πάντα για να παίξουμε στους ομίλους της διοργάνωσης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News