default-image

“Εμφύλιος” Τότεναμ-Λίβερπουλ απόψε (22:00) για το τρόπαιο

Ποδόσφαιρο
“Εμφύλιος” Τότεναμ-Λίβερπουλ απόψε (22:00) για το τρόπαιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραδιά τελικού απόψε στο Champions League με σπουδαίο ματς στο "Μετροπολιτάνο" της Μαδρίτης

Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ.

Απόψε το βράδυ (22:00, Cosmote Sport και ΕΡΤ), ο αγγλικός "εμφύλιος" συγκεντρώνει τα βλέμματα, καθώς αναμένεται μεγάλη "μάχη" στο "Μετροπολιτάνο" της Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες και, απ' ό,τι φαίνεται, θα "κοντραριστούν" με όλα τα... όπλα στη διάθεσή τους.

Τυπικά γηπεδούχος είναι η Τότεναμ και η επιστροφή του Χάρι Κέιν σκορπά... χαμόγελα. Βέβαια, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν αποκάλυψε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου αν θα είναι στο αρχικό σχήμα, μετά από ένα σημαντικό διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα πάντως με τις προβλέψεις των Άγγλων, ο Κέιν θα είναι στην 11άδα των "πετεινών" μαζί με τους Γιορίς, Τρίπιερ, Άλντερβαϊλντ, Φερντόγκεν, Ρόουζ, Ουΐνκς, Σισοκό, Έρικσεν, Ντέλε Άλι και Σον.

Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ έχει μόνο την απουσία του τραυματία Κεϊτά και ο Κλοπ φαίνεται να έχει καταλήξει για τον αντικαταστάτη. Φυσικά, ούτε ο Γερμανός αναφέρθηκε σε ονόματα, ενώ οι "ρεντς" αναμένεται να παραταχθούν σήμερα με τους Άλισον, Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News