default-image

Ο Μέσι οδηγεί τη Μπαρτσελόνα στον τελικό, 3-0 τη Λίβερπουλ

Αθλητισμός
Ο Μέσι οδηγεί τη Μπαρτσελόνα στον τελικό, 3-0 τη Λίβερπουλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Καταλανοί είναι με το… ενάμισι πόδι στο μεγάλο ραντεβού

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε την… πτήση για το μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε 3-0 της Λίβερπουλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Καμπ Νου».

Με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι που πέτυχε δύο γκολ και τον Σουάρες να προσθέτει ένα ακόμη, οι «Μπλαουγκράνα» σχεδόν κρατάνε το… εισιτήριο.

Ο Σουάρες είχε ανοίξει τον δρόμο στο πρώτο μέρος με προβολή μετά από άψογη μπαλιά του Τζόρντι Άλμπα (26’), με τον Μέσι να μπαίνει με την... μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 75’ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ επτά λεπτά αργότερα με μυθική εκτέλεση φάουλ!

Κάπως έτσι, ο Μέσι έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι πως θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και η Μπαρτσελόνα στον θρόνο. Από την άλλη μεριά, η Λίβερπουλ δείχνει πως θα μείνει με «άδεια» χέρια παρότι ήταν φουλ ανταγωνιστική, είχε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανώς ανώτερη από την ομάδα του Βαλβέρδε... Κάπου εκεί, βέβαια, εμφανίστηκε ο Αργεντινός παικταράς και καθάρισε την μπουγάδα!

Στις 7 Μαΐου η ρεβάνς στο «Άνφιλντ», με την Μπαρτσελόνα να είναι με το... ενάμιση πόδι στον τελικό του Champions League και να οδεύει προς το έκτο της τρόπαιο. Ψάχνει ένα «θαύμα» η Λίβερπουλ, που πρέπει να ανατρέψει διαφορά τριών τερμάτων και κόντρα στην «κυνική» ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Αλμπα, Ρομπέρτο (90’ Αλενιά), Βιδάλ, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Κουτίνιο (60’ Σεμέντο), Σουάρες (90’ Ντεμπελέ), Μέσι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Αλισον, Γκόμεζ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ (85’ Οριγκί), Βαϊνάλντουμ (79’ Φιρμίνο), Κεϊτά (24’ Χέντερσον), Μανέ, Σαλάχ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News