default-image

Ανοίγει απόψε η... αυλαία για τα προημιτελικά του Champions League

Αθλητισμός
Ανοίγει απόψε η... αυλαία για τα προημιτελικά του Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ-Πόρτο τα παιχνίδια

Οι μαγικές βραδιές ποδοσφαίρου επιστρέφουν απόψε, με την έναρξη της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η “αυλαία” ανοίγει με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, που προσελκύουν τα βλέμματα των απανταχού φίλων του ποδοσφαίρου.

Στον αγγλικό “εμφύλιο” η Τότεναμ θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο άλλο ματς η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Πόρτο στο “Άνφιλντ”.

Το νέο γήπεδο των “πετεινών” θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και η “μάχη” με τη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η ομάδα του Ποκετίνο θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Ντάιερ και Λαμέλα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Οριέ και Γιορέντε. Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα δε λείπουν και για τους “πολίτες” του Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι Μπράβο και Ζιτσένκο δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού, ενώ τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η παρουσία των Γουόκερ, Ντελφ και Αγκουέρο.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Λίβερπουλ είναι το φαβορί κόντρα στην Πόρτο και θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ρόμπερτσον, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Γκόμεζ και Τσάμπερλεϊν. Αμφίβολος είναι επίσης ο Λαλάνα, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Στο “στρατόπεδο” της Πόρτο, από την άλλη, είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό. Για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο εκτός είναι οι τιμωρημένοι Πέπε και Ερέρα, ενώ αμφίβολος είναι ο Τέγιες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Απόψε (22:00)

Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (Cosmote Sport 1)

Λίβερπουλ-Πόρτο (Cosmote Sport 2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News