default-image

Τα τρομερά «μωρά» του Άγιαξ διέλυσαν τη Ρεάλ!

Ποδόσφαιρο
Τα τρομερά «μωρά» του Άγιαξ διέλυσαν τη Ρεάλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη της ολλανδικής ομάδας με 1-4 στη Μαδρίτη και αποκλεισμός της Ρεάλ από το Champions League

Mε μια τεράστια έκπληξη άνοιξαν οι ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης να μένει νωρίς-νωρίς εκτός συνέχειας!

Δράστες γι’ αυτό ήταν τα… τρομερά «μωρά» του Άγιαξ που επικράτησαν με 1-4 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Τι κι αν στο πρώτο παιχνίδι η Ρεάλ είχε επικρατήσει με 1-2 στο Άμστερνταμ; Στην αποψινή ρεβάνς ο Άγιαξ ήταν το απόλυτο αφεντικό, έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και πήρε μια πρόκριση που θα γραφτεί στην ιστορία!

Ο Άγιαξ προηγήθηκε 0-2 νωρίς στο α’ ημίχρονο με τέρματα των Ζίγεχ (7’) και Νέρες (18’). Το 0-3 έκανε ο Τάντιτς (δόθηκε με VAR το γκολ), μείωσε 1-3 στο 70’ ο Ασένσιο και με ασύλληπτο φάουλ του Σένε στο 72’ ο Άγιαξ υπέγραψε το θρίαμβο με 1-4.

Πέρασε και η Τότεναμ

Στο άλλο ζευγάρι της βραδιάς δεν υπήρξε έκπληξη, με βάση και το σκορ του πρώτου αγώνα. Μετά το 3-0 στο Λονδίνο, απόψε η Τότεναμ επικράτησε με 0-1 και στη Γερμανία απέναντι στην Ντόρτμουντ και έτσι μαζί με τον Άγιαξ, είναι οι δύο πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στους «8» του Champions League. Το γκολ των Λονδρέζων το έβαλε στο 49ο λεπτό ο Χάρι Κέιν...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News