default-image

Μεγάλες νίκες για Ατλέτικο και Μάντσεστερ Σίτι

Ποδόσφαιρο
Μεγάλες νίκες για Ατλέτικο και Μάντσεστερ Σίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν… καμικάζι έπαιξαν οι Ισπανοί και νίκησαν 2-0 τη Γιουβέντους ενώ η Σίτι πέρασε με 2-3 από την έδρα της Σάλκε

Δύο σπουδαία παιχνίδια έγιναν απόψε στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης» και στη «Φέλτινς Αρένα» του Γκεζελκίρχεν με μεγάλες νίκες για Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι. Με αυτές τις δύο αναμετρήσεις, ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των «16» του Champions League.

Οι Ισπανοί αγωνίστηκαν σαν… καμικάζι απέναντι στη νωθρή Γιουβέντους και επικράτησαν με 2-0, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες για να σημειώσουν κι άλλα τέρματα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ατλέτικο έκανε τη… ζημιά στους «μπιανκονέρι» με τον Χιμένες να σκοράρει στο 78’ και τον Γοδίν στο 83’ ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί μέσω VAR γκολ του Μοράτα για επιθετικό φάουλ στον Κιελίνι.

Την ίδια ώρα στη Γερμανία, η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει με 2-1 από την Σάλκε αλλά με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πήρε το «διπλό» με 2-3 και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι πλέον στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο 18’ ο Αγουέρο έδωσε προβάδισμα στους «Πολίτες» αλλά πριν κλείσει το α’ μέρος με δύο γκολ στο 38’ και στο 45’ ο Μπενταλέμπ έδωσε προβάδισμα στη Σάλκε με 2-1. Αυτό το σκορ έμεινε ως το 85’ όταν ο Σανέ ισοφάρισε 2-2 και στο 90’ ο Στέρλινγκ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Γκουαρντιόλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News