default-image

Ξεχωρίζει απόψε η μάχη της Γιούβε στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο

Ποδόσφαιρο
Ξεχωρίζει απόψε η μάχη της Γιούβε στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχει όμως και το Σάλκε-Μάντσεστερ Σίτι...

Η μάχη που καλείται να δώσει η Γιουβέντους στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο ξεχωρίζει απόψε στο πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ...

Οι «μπιανκονέρι» έχουν ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για την αποψινή τους μάχη (22:00, CosmoteSport2 HD) με τον CR7 να καλείται να πάρει ρόλο καθοδηγητή στη νέα του ομάδα στα νοκ-άουτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με 22 γκολ σε 31 ματς απέναντι στους «ροχιμπλάνκος», ο Ρονάλντο ετοιμάζεται να βάλει ένα τέλος σε αυτό το εξαιρετικό σερί των 9 αήττητων αγώνων που μετράει η Ατλέτικο απέναντι σε ιταλικά κλαμπ. Νοκ-άουτ για τη Γιουβέντους οι Κεντίρα και Ντάγκλας Κόστα.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μάντσεστερ Σίτι που από την πρώτη στιγμή είχε χαμογελάσει με την κλήρωση που της είχε τύχει στη φάση των «16», αντιμετωπίζει τη φετινή μετριότατη Σάλκε (22:00, CosmoteSport1 HD). Στη Veltins Arena, οι «πολίτες» θέλουν να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης δίχως πολλά ζόρια και να στρέψουν την προσοχή τους στον Κυριακάτικο τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ».

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα στον Μεντί, ενώ, εκτός είναι και οι Γκάμπριελ Ζέσους και Τζον Στόουνς... Μασκαρέλ, Εμπολό και Σεφ όσοι απουσιάζουν από τους «βασιλικούς μπλε» που παράλληλα αγωνιούν και για την παρουσία τους στη Bundesliga, αφού βρίσκονται στο +8 από τη θέση των μπαράζ και το +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρόγραμμα: Σάλκε-Μάντσεστερ Σίτι (22.00) και Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους (22.00)

Πηγή: gazzetta

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News