default-image

Τεράστιο βήμα πρόκρισης για Ρεάλ και Τότεναμ

Ποδόσφαιρο
Τεράστιο βήμα πρόκρισης για Ρεάλ και Τότεναμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήραν σπουδαίες νίκες και βρίσκονται πλέον με το... ενάμιση πόδι στους "8" της διοργάνωσης

Δύο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στους «8» του Champions League ανέδειξαν οι αποψινές αναμετρήσεις σε Άμστερνταμ και Λονδίνο.

Η Ρεάλ επικράτησε με 1-2 του Άγιαξ και στη ρεβάνς της Μαδρίτης έχει όλα τα φόντα να υπερασπιστεί το προβάδισμα που πήρε απόψε ενώ στο «Γουέμπλεϊ» η Τότεναμ ήταν σαρωτική απέναντι στην Ντόρτμουντ, κερδίζοντάς την με 3-0!

Στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ είχε τον ενθουσιασμό αλλά η Ρεάλ έδειξε ότι ο χαρακτήρας μιας πρωταθλήτριας είναι για τέτοια παιχνίδια. Στο α’ μέρος γκολ του Ταλιαφίκο για τον Άγιαξ ακυρώθηκε μέσω VAR, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Champions League. Στο 60’ η Ρεάλ έκανε το 0-1 με γκολ του Μπενζεμά αλλά τα «μωρά» του Άγιαξ απάντησαν με τον Ζιγέκ στο 75’. Μάλιστα ήθελαν και τη νίκη αλλά οι Μαδριλένοι με ωριμότητα έφτσαν στο 1-2 στο 87’ με τον Μάρκο Ασένσιο.

Η Τότεναμ έκανε γεμάτο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσε και τα τρία γκολ ενώ στα τελευταία λεπτά… απογειώθηκε! Στο 47’ ο Σον άνοιξε το σκορ για τους Λονδρέζουν. Στο 83' ο Φερτόνχεν με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0 και με τον ίδιο τρόπο στο 86' ο Γιορέντε έκλεισε μια θριαμβευτική βραδιά για τα «σπιρούνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News