default-image

Μεγάλες νίκες για Παρί Σ.Ζ. και Τότεναμ

Ποδόσφαιρο
Μεγάλες νίκες για Παρί Σ.Ζ. και Τότεναμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά ήταν τα αποψινά παιχνίδια για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με μεγάλες νίκες για Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ!

Η παρέα του Νεϊμάρ επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ στο Παρίσι και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση, σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ, η οποία κινδυνεύει και θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική φιλοξενώντας τη Νάπολι, ενώ θα παίξει ρόλο και η διαφορά των γκολ (στον α' γύρο η Νάπολι είχε επικρατήσει με 1-0).

Όσον αφορά την Τότεναμ, με τέρμα του Έρικσεν στο 80' επικράτησε με 1-0 της Ίντερ στο Γουέμπλεϊ και πλέον οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 2η θέση με 7 βαθμούς. Όλα θα κριθούν πάντως την τελευταία αγωνιστική, με την Ίντερ να παίζει με την αποκλεισμένη Αϊντχόφεν και την Τότεναμ να φιλοξενείται στο "Καμπ Νου" από τη Μπαρτσελόνα.  Μάλιστα οι "μπλαουγκράνα" επικρατώντας με 1-2 σήμερα στην Ολλανδία, εξασφάλισαν μαζί με την πρόκριση και την πρωτιά στον 2ο Όμιλο.

Στον 1ο Όμιλο, την πρόκριση εξασφάλισε τόσο η Ατλέτικο, που επικράτησε νωρίτερα με 2-0 της Μονακό, όσο και η Ντόρτμουντ, παρότι έφερε ισοπαλία 0-0 με την Μπριζ. Η ομάδα του Βελγίου πάντως με τον βαθμό που απέσπασε στην έδρα της Ντόρτμουντ, είναι σίγουρα 3η και περνάει στο Europa League ενώ η Μονακό θα μείνει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

Στον 3ο Όμιλο, η ομάδα που έπιασε κορυφή είναι η Νάπολι, επικρατώντας στο «Σαν Πάολο» με 3-1 του Ερυθρού Αστέρα, με την ομάδα του Βελιγραδίου να έχει πλέον ελπίδες μόνο για την 3η θέση. Στην 3η θέση βρίσκεται τώρα η Λίβερπουλ, που γνώρισε την ήττα στο Παρίσι και η αναμέτρηση Λίβερπουλ-Νάπολι στην 6η και τελευταία αγωνιστική θα είναι όλα τα λεφτά στο Champions League.

Στον 4ο Όμιλο, η Πόρτο κερδίζοντας με 3-1 τη Σάλκε περνάει ως πρώτη στους «16» της διοργάνωσης ενώ ως δεύτερη προκρίνεται η γερμανική ομάδα. Η Λοκομοτίβ Μόσχας που νίκησε με 2-0 τη Γαλατασαράι, έδωσε νέο ενδιαφέρον για το φινάλε αναφορικά με τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

1ος όμιλος

Ατλέτικο-Μονακό           2-0

Ντόρτμουντ-Μπριζ         0-0

Η βαθμολογία

1.Ατλέτικο          12

2.Ντόρτμουντ   10

3.Μπριζ                5

4.Μονακό           1

Η επόμενη (11/12)

Μπριζ-Ατλέτικο

2ος όμιλος

Τότεναμ-Ίντερ  1-0

Αϊντχόφεν-Μπαρτσελόνα           1-2

Η βαθμολογία

1.Μπαρτσελόνα              13

2.Τότεναμ           7

3.Ίντερ  7

4. Αϊντχόφεν      1

Η επόμενη (11/12)

Μπαρτσελόνα-Τότεναμ

3ος όμιλος

Νάπολι-Ερυθρός Αστέρας           3-1

Παρί Σ.Ζ.-Λίβερπουλ      2-1

Η βαθμολογία

1.Νάπολι             9

2.Παρί Σ.Ζ.          8

3.Λίβερπουλ      6

4.Ερ.Αστέρας    4

Η επόμενη (11/12)

Ερ.Αστέρας-Παρί Σ.Ζ.

Λίβερπουλ-Νάπολι

4ος όμιλος

Λοκομοτίβ-Γαλατασαράι            2-0

Πόρτο-Σάλκε     3-1

Η βαθμολογία

1.Πόρτο               13

2.Σάλκε                8

3.Γαλατασαράι                4

4.Λοκομοτίβ Μ.                3

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News