default-image

Στον καναβάτσο o ΠΑΟΚ, έχασε ξανά από την Βίντι

Ποδόσφαιρο
Στον καναβάτσο o ΠΑΟΚ, έχασε ξανά από την Βίντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξανεμίζονται οι ελπίδες του δικεφάλου του βορρά για πρόκριση στους «32» του Europa Legua

Για ένα ακόμα παιχνίδι με τη Βίντι, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε για 2η φορά από την ουγγρική ομάδα, αυτή τη φορά με 1-0. Ο κορυφαίος των Μαγυάρων, Βινίσιους από ένα λάθος του Βέρνμπλουμ, άρχισε και τελείωσε τη φάση του γκολ με την ασίστ στον Μιλάνοφ που με καρφωτή κεφαλιά έγραψε την ιστορία του ματς.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, παρά τις αλλαγές του Λουτσέσκου, που τις έκανε όλες από το 60’ μέχρι το 70’, ρίχνοντας και Μπίσεσβαρ και Άκπομ και Ουάρντα. Συνολικά στα δύο ματς ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μια ξεκάθαρη ευκαιρία και πλέον είναι κοντά στον αποκλεισμό, αφού οι Ούγγροι έφτασαν τους έξι πόντους και πλεονεκτούν σε ισοβαθμία με τον Δικέφαλο του Βορρά που έχει δύο.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 12ο όμιλο:

Βίντι – ΠΑΟΚ 1-0

(50’ Μιλάνοφ)

Τσέλσι – ΜΠΑΤΕ 1-0

(52’ Ζιρού)

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:

1. Τσέλσι 12

2. Βίντι 6

3. ΜΠΑΤΕ 3

4. ΠΑΟΚ 3

Επόμενη αγωνιστική:

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Βίντι

Τσέλσι – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω από την εστία, τον Μάτος και τον Τόσκα στα άκρα, το γνωστό αμυντικό δίδυμο των Βαρέλα και Κρέσπο στα στόπερ, τους Βέρνμπλουμ και Σάκχοφ στο κέντρο, τον Ελ Καντουρί μπροστά τους, τον Λημνιό δεξιά, τον Ζαμπά αριστερά και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή. Από την άλλη οι Ούγγροι κατέβηκαν με ένα 4-3-3 που μετατρεπόταν σε 4-5-1 και ιδιαίτερα σφιχτό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε την μπάλα στα πόδια, παίζοντας πολύ από τα δεξιά, με τον Μάτος και τον Λημνιό να προσπαθούν να βγάλουν συνεργασίες, αλλά έλειπε η ουσία. Στο πρώτο μέρος, ο Πόντους Βέρνμπλουμ κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες για διατηρεί ειδικά στο πρώτο ημίωρο την κατοχή της μπάλας για τον ΠΑΟΚ. Πολλές προσπάθειες της ελληνικής ομάδας, έμεναν ωστόσο ημιτελείς, αφού δεν υπήρχε η τελική πάσα για να ξεκλειδώσει την ουγγρική άμυνα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά απείλησε με μια στημένη φάση, από κόρνερ με κεφαλιά του Κρέσπο. Οι παίκτες της Βίντι άρχισαν παροδικά να βγαίνουν από την άμυνα τους, μετά το 30ο λεπτό, χωρίς να φτιάξουν πάντως την μεγάλη φάση. Ο Φιόλα είδε νωρίς κίτρινη κάρτα, αλλά ο Ζαμπά δεν βρέθηκε σε τόσο καλό πρώτο μέρος για να πιέσει περισσότερο. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος κοντά στο ημίωρο, δέχτηκε και μια μάλλον αυστηρή κίτρινη κάρτα. Έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε φυσιολογικά χωρίς σκορ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε για τον ΠΑΟΚ με τον χειρότερο τρόπο. Στο 50’ ο Βέρνμπλουμ θα κάνει μια κακή πάσα προς τη μεσαία γραμμή, ο Βινίσιους έκλεψε και αφού άλλαξε την μπάλα, βρέθηκε στα αριστερά της περιοχής για να βγάλει τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Μιλάνοφ με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 55’ άλλη μια προσπάθεια του Μιλάνοφ, δεν είχε αποτέλεσμα. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Λουτσέσκου έριξε στο παιχνίδι τον Μπίσεσβαρ στη θέση του Λημνιού, ενώ μετά από τρία λεπτά έριξε στον αγώνα και τον Άκπομ αντί του Ελ Καντουρί. Ο ΠΑΟΚ παίζοντας πλέον με δύο επιθετικούς, πήγε σε 4-4-2, αλλά πλην ενός πολύ άστοχου σουτ του Μάτος, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει καν προσπάθεια προς τα καρέ των Ούγγρων.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε να κάνει και την τελευταία του κίνηση στο 70’ βγάζοντας τον Λέο Ζαμπά από το ματς για να περάσει στη θέση του, τον Αμρ Ουάρντα. Στο 79’ οι Μαγυάροι έφυγαν στην κόντρα, ο Νικόλοφ έφτασε σε θέση βολής εκτός περιοχής, αλλά ο Πασχαλάκης επενέβη.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση του και πολιόρκησε για πέντε λεπτά την εστία της Βίντι. Ο Βινίσιους ήταν πάλι εκεί για να διώξει, ενώ ένα φάουλ του Ουάρντα, πέρασε πολύ πάνω από την εστία.

Βίντι: Κόβατσικ, Πάουλο Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Χούσζτι (68’ Κόβατς), Νεγκό, Πατκάι, Στόπιρα, Γιουχάζ, Στσέποβιτς, Μιλάνοφ (58’ Νικόλοφ)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ζαμπά (70’ Ουάρντα), Λημνιός (60’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63’ Άκπομ), Πρίγιοβιτς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News