default-image

Ήττα της ΑΕΚ με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου

Ποδόσφαιρο
Ήττα της ΑΕΚ με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ανόητο πέναλτι που υπέπεσε ο Τσόσιτς στο α’ ημίχρονο και ένα γκολ προϊόν της ανωτερότητας της Μπάγερν στην επανάληψη έφεραν την ήττα της ΑΕΚ με 2-0 στο Μόναχο από την Μπάγερν, με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Κι όμως η Ένωση στο α’ ημίχρονο πάλεψε πολύ το παιχνίδι, είχε την πρώτη τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί με τον Γαλανόπουλο κι έδειξε ότι δεν πήγε στο Μόναχο για να χάσει με κάτω τα χέρια. Ουσιαστικά όμως το πέναλτι στο 30’ σε αχρείαστο τράβηγμα του Τσόσιτς στον Λεβαντόφσκι, έκρινε εν πολλοίς τη ροή του αγώνα. Στην επανάληψη οι Βαυαροί ήταν απλά ανώτεροι, είχαν σημαντικές φάσεις με Γκορέτσκα και Λεβαντόφσκι, πριν ο «Λέβα» στο 72’ διπλασιάσει τα γκολ. Στη συνέχεια η Μπάγερν είχε και δοκάρι σε κόρνερ του Κίμιχ και τελικά με αυτό το 2-0 πήρε τους τρεις βαθμούς και σχεδόν εξασφάλισε την πρόκριση στους «16».

ΜΠΑΓΕΡΝ: Nόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Μίλερ, Γκορέτσκα, Ναμπρί (87’ Σάντσες), Ριμπερί (84’ Ραφίνια), Λεβαντόβσκι (91’ Βάγκνερ).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Χουλτ, Γαλανόπουλος (79’ Γκάλο), Σιμόες, Άλεφ (67’ Μοράν), Μάνταλος (80’ Μπογέ), Πόνσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News