default-image

Οι υποψηφιότητες για τον τελικό του 2021

Ποδόσφαιρο
Οι υποψηφιότητες για τον τελικό του 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν σήμερα από την UEFA για τον τελικό του Champions League για τη σεζόν 2020-2021, που θα πραγματοποιηθεί σε Γερμανία ή Ρωσία

Η μία υποψηφιότητα είναι της "Allianz Arena" του Μονάχου (έδρα της Μπάγερν) και η άλλη του "Saint Petersburg Stadium" της Αγίας Πετρούπολης (έδρα της Ζενίτ). Είναι, ήδη, γνωστό ότι ο τελικός της τρέχουσας σεζόν (2019) θα διεξαχθεί στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης (έδρα της Ατλέτικο), ενώ της επόμενης σεζόν (2020) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.

Τρεις είναι οι υποψηφιότητες για τον τελικό του Europa League του 2021. Η Σεβίλλη (δεν έχει αποφασιστεί εάν θα είναι το "Ramon Sanchez Pizjuan" ή το "Benito Villamarin"), η Βιέννη με το "Ernst Happel Stadion" (έδρα των Αούστρια κι εθνικής Αυστρίας) και η Τιφλίδα με την "Boris Paichadze Dinamo Arena" (έδρα της Ντινάμο Τιφλίδας και της εθνικής Γεωργίας) διεκδικούν τη φιλοξενία του.

Τέσσερις είναι οι υποψήφιες πόλεις για το ευρωπαϊκό Supercup. Το Μινσκ με το "Dinamo Stadium", το Ελσίνι με το Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης, το Μπέλφαστ με το "Windsor Park" (έδρα της Λίνφιλντ και της εθνικής Βορείου Ιρλανδίας) και το Χάρκοβο με το "OSK Metalist" (έδρα της Μεταλίστ και της Σαχτάρ).

Η απόφαση για την επιλογή της πόλης και του γηπέδου που θα φιλοξενήσουν τους τελικούς των αντίστοιχων διοργανώσεων θα ληφθεί τον Ιούνιο του 2019.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News