default-image

Κατέρρευσε μέσα σε ένα δίλεπτο η ΑΕΚ, 0-2 η Μπάγερν

Ποδόσφαιρο
Κατέρρευσε μέσα σε ένα δίλεπτο η ΑΕΚ, 0-2 η Μπάγερν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα δίλεπτο χαμένης αυτοσυγκέντρωσης έφτανε για να γκρεμίσει ό,τι με κόπο έχτιζε χθες η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 0-2 από την Μπάγερν, παραμένοντας έτσι χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση του ομίλου της.

Για μία ώρα αγώνα η ΑΕΚ όχι απλά είχε κοιτάξει στα μάτια την Μπάγερν αλλά είχε και ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Στο 61’ όμως σε μια αμυντική αδράνεια έκανε το 0-1 ο Χάβι Μαρτίνεθ και πριν η Ένωση καταφέρει να συνέλθει από το γκολ των Γερμανών, ήρθε και το 0-2 στο 63’ από τον Λεβαντόφσκι.

Φυσικά εκεί όλα τελείωσαν ως προς την μάχη της ΑΕΚ να πάρει κάτι από το παιχνίδι, ως προς το αποτέλεσμα. Πάντως οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να το παλεύουν. Και όχι μόνο κράτησαν το σκορ χωρίς να ξεφύγει, αλλά έψαξαν και κάποιες επιθετικές προσπάθειες, χωρίς πάντως να της βγουν σε ευκαιρία.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος (84' Γκάλο), Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος (75' Άλεφ), Κλωναρίδης (64' Μπογέ), Πόνσε.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Σίλε, Χούμελς, Ραφίνια, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Ροντρίγκες (62' Γκορέτσκα), Ναμπρί (74' Μίλερ), Ρόμπεν, Λεβαντόβσκι (84' Βάγκνερ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News