default-image

Υπόκλιση Φέρντιναντ στον Λιονέλ Μέσι

Ποδόσφαιρο
Υπόκλιση Φέρντιναντ στον Λιονέλ Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρίο Φέρντιναντ... υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Αργεντινού στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός, μάλιστα, θέλησε να... καταθέσει την προσωπική μαρτυρία του από τότε που ο ίδιος είχε αντιμετωπίσει τον Μέσι.

Και τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Φέρντιναντ για να περιγράψει αυτό που είχε ζήσει έχοντας απέναντί του τον Αργεντινό ήταν κάτι περισσότερο από θερμά.

«Υπάρχουν μερικοί παίκτες όπως αυτός και ο Ρονάλντο, που όταν πάω να τους δω, τα παιδιά μου μου λένε ''μπαμπά, πες μου αύριο όταν ξυπνήσω πώς είναι να τους βλέπεις από κοντά''. Είναι ένας εφιάλτης. Έχω παίξει εναντίον του και δεν μπορούσα καν να τον αγγίξω. Είναι τόσο ευφυής, πηγαίνει σε μέρη του γηπέδου όπου είναι σαν να λέει στον αμυντικό ''έλα εδώ να με δεις''. Αν πας εκεί, τότε αφήνεις μία μεγάλη τρύπα που είτε θα εκμεταλλευτεί ο ίδιος ή κάποιος συμπαίκτης του και τότε θα του πασάρει τη μπάλα. Είναι τόσο γρήγορος, συνήθως οι γρήγοροι παίκτες μερικές φορές δεν ξέρουν τι να κάνουν με την ταχύτητά τους, αλλά αυτός είναι και γρήγορος και ιδιοφυής. Μερικές φορές είναι απλά θεόσταλτο ταλέντο. Ξύπνησε, είδε μία μπάλα στην άκρη της κούνιας του και ήξερε» είπε χαρακτηριστικά ο Φέρντιναντ, ο οποίος εργάζεται ως τηλεσχολιαστής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News