default-image

Ήττα ΑΕΚ από Μπενφίκα (2-3) σε… τρελό παιχνίδι!

Ποδόσφαιρο
Ήττα ΑΕΚ από Μπενφίκα (2-3) σε… τρελό παιχνίδι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Μπενφίκα και έφυγε από το ΟΑΚΑ με την πικρία ότι η αναμέτρηση θα μπορούσε να έχει τελείως διαφορετική γεύση στο φινάλε!

Ήταν ένα… τρελό παιχνίδι, καθώς η ΑΕΚ ξεκίνησε σαν υπνωτισμένη και δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο από Σεφέροβιτς (6') και Γκριμάλντο (15') αλλά στη συνέχεια έβγαλε ψυχή, πάθος και διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Στις αρχές της επανάληψης και παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Ρούμπεν Ντίας στην εκπνή του πρώτου μέρους, η Ένωση έπιασε τρομερή απόδοση, έβαλε δύο γκολ με τον Κλωναρίδη και όχι μόνο ισοφάρισε 2-2 αλλά όλα έδειχναν ότι το τρίτο γκολ και η επική ανατροπή ήταν θέμα χρόνου.

Εντελώς κόντρα στη ροή του ματς, όμως, ο Σεμέδο στο 75’ αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή για τους Πορτογάλους και σκόραρε με σουτ, με το γκολ της Μπενφίκα να επηρεάζει σαφέστατα την επιθετική ορμή που είχε ως τότε η ΑΕΚ.

Μάλιστα το γκολ ήρθε λίγα δευτερόλεπτα μετά από ανεπανάληπτο χαμένο τετ-α-τετ του Κλωναρίδη που άγγιξε το χατ-τρικ. Κι έτσι αντί να έρθει το νικητήριο γκολ, η ΑΕΚ δέχτηκε ένα γκολ μαχαιριά όπως εξελισσόταν το ματς.

Η ήττα με 2-3 αφήνει με πικρία τον δικέφαλο σε ένα ματς που θα μπορούσε όχι απλά να μην το χάσει αλλά και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου (68’ Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες (79’ Γκάλο), Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε (60’ Γιακουμάκης)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Κόντι, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Πίζι (62’ Σεμέδο), Σάλβιο (46’ Λέμα), Ράφα Σίλβα (84' Σέρβι), Σεφέροβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News