default-image

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Μπενφίκα

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Μπενφίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί αύριο η ΑΕΚ απέναντι στην Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ για το ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

O Άλεφ και ο Μπογέ παρότι προπονούνται κανονικά με την ομάδα, κρίθηκαν ότι δεν είναι ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και έμειναν εκτός πλάνων για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Εκτός «μάχης» είναι έτσι κι αλλιώς ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του. Ωστόσο είναι σημαντικό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το γεγονός πως ο Κροάτης μπήκε ήδη από σήμερα ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.  

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν άσχημα μαντάτα της αρχικής ιατρικής εκτίμησης για τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες, επιβεβαιώθηκαν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο Πορτογάλος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για επέμβαση.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Μπενφίκα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News