default-image

Η Λίβερπουλ τη νίκη της βραδιάς, 3-2 την Παρί Σεν Ζερμέν στις καθυστερήσεις

Αθλητισμός
Η Λίβερπουλ τη νίκη της βραδιάς, 3-2 την Παρί Σεν Ζερμέν στις καθυστερήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρεμιέρα του εφετινού Champions League, είχε ματσάρες και αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό σε κάποιες περιπτώσεις.

Τα περισσότερα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους, ενώ ο αγώνας της βραδιάς έγινε στο «Άνφιλντ».

Το ντέρμπι της αγωνιστικής βάφτηκε... κόκκινο, με τη Λίβερπουλ να επικρατεί στις καθυστερήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με σκόρερ τον Φιρμίνο, ενώ η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-0 την Αϊντχόφεν.

Σπουδαίο “τρίποντο” για την Ίντερ με ανατροπή κόντρα στην Τότεναμ.  Αναλυτικά η εικόνα στις χθεσινές αναμετρήσεις:

1ος όμιλος

Μονακό-Ατλέτικο Μ. 1-2: Οι Μονεγάσκοι του Ζαρντίμ προηγήθηκαν με πλασέ του Γκαντσίρ στο 18’, για να έρθει όμως απάντηση πρώτα από τον Κόστα στο 31’ με πλασέ και έπειτα με κεφαλιά του Χιμένες στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Κλαμπ Μπριζ-Ντόρτμπουντ 0-1: Η Ντόρτμουντ έμοιαζε να έχει βραχυκυκλώσει στις Βρυξέλλες απέναντι στην Μπριζ και να έπεφτε σε “γκέλα”, όμως ο Πούλισιτς στο 85’ έδωσε τη λύση με το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

2ος όμιλος

Μπαρτσελόνα-Αϊντχόφεν 4-0: Η ομάδα του Βαλβέρδε τα βρήκε... σκούρα κόντρα στους Ολλανδούς, που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως είχε σούπερ Μέσι. Ο Αργεντινός πέτυχε χατ-τρικ, ενώ ενδιάμεσα σκόραρε και ο Ντεμπελέ.

Ίντερ-Τότεναμ 2-1: Τα πάνω κάτω έφεραν οι Ιταλοί, που ήταν πίσω στο σκορ από το 53’ με το γκολ του Έρικσεν. Ο Βεσίνο στο 86’ και ο Ικάρντι στις καθυστερήσεις... υπέγραψαν την ανατροπή.

3ος όμιλος

Ερυθρός Αστέρας-Νάπολι 0-0: Ο Ερυθρός Αστέρας του Μιλόγεβιτς άντεξε στην πίεση, έχοντας και την υποστήριξη 50.000 οπαδών του που έκαναν καμίνι το “Μαρακανά”. Οι παίκτες του Αντσελότι δεν έκαναν γκολ τις αρκετές φάσεις που έφτιαξαν και έτσι το 0-0 έμεινε ως το φινάλε.

Λίβερπουλ-Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Οι “κόκκινοι” του Κλοπ ήταν σαρωτικοί στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν 2-0 με κεφαλιά-κανονιά του Στάριτζ και εύστοχο πέναλτι του Μίλνερ, με τον Μενιέ να σκοράρει όμως στην εκπνοή του πρώτου μέρους για το 2-1. Οι Γάλλοι ισοφάρισαν με τον Εμπαμπέ στο 83’, όμως ο Φιρμίνο μπήκε αλλαγή και σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ.

4ος όμιλος

Σάλκε-Πόρτο 1-1: Γεμάτο δεύτερο ημίχρονο στην έδρα της Σάλκε. Ο Εμπολό έδωσε το προβάδισμα στους Γερμανούς, όμως η Πόρτο πήρε τον βαθμό χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Οτάβιο στο 75’.

Γαλατάσαραϊ-Λοκομοτίβ Μόσχας 3-0: Με τη δύναμη της έδρας η Γαλατασαράι έβαλε το “τρίποντο” στον... λογαριασμό της. Ροντρίγκες, Ντερντιγιόκ και Σελτσούκ πέτυχαν τα γκολ της νίκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News