default-image

Επιστροφή στο Champions League με μεγάλα παιχνίδια απόψε  

Αθλητισμός
Επιστροφή στο Champions League με μεγάλα παιχνίδια απόψε  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφετηρία στη φάση των ομίλων του Champions League απόψε. Η χώρα μας στην μεγάλη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα εκπροσωπηθεί φέτος από την ΑΕΚ ενώ υπάρχει και μια σημαντική διαφορά.

Τα παιχνίδια δε θα γίνονται την ίδια ώρα αφού θα έχουμε σέντρα στις 19.55 και στις 22.00. Για παράδειγμα το μεγαλύτερο (με βάση τα ονόματα) ματς της αποψινής βραδιάς, αυτό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν θα ξεκινήσει στις 22.00 και το δεύτερο πιο εμπορικό ανάμεσα σε Ίντερ και Τότεναμ στις 19.55. Την ίδια ώρα παίζει σήμερα και η Μπαρτσελόνα (φιλοξενεί την Αϊντχόφεν) ενώ η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια αλλά και τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίζεται αύριο (υποδέχεται τη Ρόμα). Με την ευκαιρία μπορούμε να δούμε τα τελευταία νέα από τις ομάδες  που αγωνίζονται στα κορυφαία παιχνίδια της ημέρας…

Λίβερπουλ: Στη Λίβερπουλ ο τραυματισμός του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο μάτι, κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου (15/9) αγώνα με την Τότεναμ, δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρός, όμως καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου επιθετικού στο εναρκτήριο ματς της Λίβερπουλ στο φετινό Champions League.

Ο στράικερ των «ρεντς» χτύπησε μετά από μία σφοδρή σύγκρουση με τον Γιαν Βερτόνγκεν και η εικόνα του τραυματισμού δημιούργησε αρχικά μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας, ωστόσο το τραύμα αποδείχθηκε σχετικά επιπόλαιο.

Αν τελικά ο Φιρμίνο δεν μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας, τη θέση του πιθανότατα θα πάρει ο Ντάνιελ Στάριτζ.

Παρί: Στην αντίπερα όχθη ο Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε την αποστολή των πρωταθλητών Γαλλίας και ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και αυτό του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Μολονότι ο Ιταλός πορτιέρο είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο επεισοδιακό ματς της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εντούτοις συμπερλήφθηκε στους «21»και ψυχολογικούς λόγους.

Δεν συνέβη το ίδιο με τον Μάρκο Βεράτι που είναι τιμωρημένος και θα παραμείνει κανονικά στο Παρίσι.

Ίντερ: Ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Τρίτης με την Τότεναμ.  Ο Μαρτίνες έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού από τη σημερινή αναμέτρηση με την Πάρμα και τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει ούτε το ματς με την Τότεναμ.

Το ιατρικό επιτελείο της Ιντερ δεν θέλει να τον πιέσει και δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του πριν είναι βέβαιο ότι έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Τότεναμ: Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί η Τότεναμ στον αγώνα της με την Ίντερ για το τσάμπιονς λιγκ, καθώς όπως ενημέρωσε και επίσημα οι Ντέλε Άλι, Ούγκο Γιορίς και Μούσα Σισοκό παραμένουν εκτός.

Οι τρεις τους έχασαν τον αγώνα με την Λίβερπουλ για την Πρέμιερ και δεν είναι έτοιμοι για να επιστρέψουν.

Ο Άλι έχει ελπίδες να προλάβει το επόμενο παιχνίδι με την Μπράιτον, ενώ για το Γιορίς αυτό που έχει λεχθεί είναι πως θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να επιστρέψει.

Το σημερινό (18/9) πρόγραμμα

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1ος όμιλος

Μονακό - Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, Cosmotesport2)

Μπριζ - Ντόρτμουντ (22:00, Cosmotesport6)

2ος όμιλος

Ίντερ - Τότεναμ (19:55, Cosmotesport4)

Μπαρτσελόνα - Αϊντχόφεν (19:55, Cosmotesport2)

3ος όμιλος

Ερυθρός Αστέρας - Νάπολι (22:00, Cosmotesport7)

Λίβερπουλ - Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, Cosmotesport3)

4ος όμιλος

Σάλκε - Πόρτο (22:00, Cosmotesport8)

Γαλατασαράι - Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00)

Το αυριανό (19/09) πρόγραμμα

5ος όμιλος

Άγιαξ - ΑΕΚ (19:55, Cosmotesport2)

Μπενφίκα - Μπάγερν (22:00, Cosmotesport2)

6ος όμιλος

Σαχτάρ - Χόφενχάιμ (19:55, Cosmotesport4)

Μάντσεστερ Σίτι - Λυών (22:00, Cosmotesport5)

7ος όμιλος

Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22:00)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα (22:00, Cosmotesport3)

8ος όμιλος

Βαλένθια - Γιουβέντους (22:00, Cosmotesport8)

Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γ. (22:00, Cosmotesport7

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News