default-image

Πρέπει να διανυκτερεύσει μετά το ματς στο Άμστερνταμ η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Πρέπει να διανυκτερεύσει μετά το ματς στο Άμστερνταμ η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προτιμούσε την συγκεκριμένη εβδομάδα, να μην είχε καν αγωνιστική υποχρέωση για το Champions League. Πολλώ δε μάλλον με ταξίδι στο Άμστερνταμ. Και αυτό διότι η εβδομάδα καταλήγει στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όμως η ΑΕΚ όχι μόνο θα χρειαστεί πρώτα να δώσει μια εξαιρετικά δύσκολη "μάχη" στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ την Τετάρτη (19/9). Αλλά υποχρεώθηκε και να αλλάξει το πρόγραμμα του ταξιδιού της. Η αποστολή της ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να αναχώρησει για την Αθήνα αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού. Όπως δηλαδή συνηθίζει στα ευρωπαϊκά ματς. Και όπως σκόπευε να κάνει και τώρα.

Όμως το... ωράριο λειτουργίας του αεροδρομίου, χάλασε τα σχέδια της ΑΕΚ. Μετά τις 11.00 το βράδυ δεν γίνονται αναχωρήσεις από το Σίπχολ. Γι αυτό και η αποστολή της ΑΕΚ υποχρεωτικά θα "πετάξει" για Αθήνα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (20/9). Και οι παίκτες θα πάνε κατευθείαν από το "Έλ Βενιζέλος" στο προπονητικό των Σπάτων για δουλειά. Δεν υπάρχει άλλωστε περιθώρια να χαθεί προπόνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News