default-image

Χρυσό 1-1 ο ΠΑΟΚ με Μπενφίκα και βλέπει ομίλους!

Ποδόσφαιρο
Χρυσό 1-1 ο ΠΑΟΚ με Μπενφίκα και βλέπει ομίλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 πήρε ο ΠΑΟΚ στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας απέναντι στην Μπενφίκα και στη ρεβάνς που θα γίνει στην κατάμεστη Τούμπα την επόμενη Τετάρτη έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και είχε δύο ευκαιρίες με Πρίγιοβιτς και Κάνιας ωστόσο μετά το 25’ η Μπενφίκα κυριάρχησε. Οι Πορτογάλοι είχε σημαντικές ευκαιρίες αλλά προηγήθηκαν χάρη σε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Μάζιτς και μετέτρεψε σε γκολ ο Πίτσι.

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν εγκλωβισμένος από την Μπενφίκα, δέχτηκε πίεση και φάσεις ενώ δεν είχε καθαρό μυαλό ώστε να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση. Ωστόσο, στο 78’ ήρθε ένα γκολ, που αλλάζει τα πάντα ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας. Ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ, ο Βαρέλα έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι αλλά δεν απομακρύνθηκε και ο Ουάρντα με σουτ ισοφάρισε 1-1, με το γκολ να πανηγυρίζεται έξαλλα.

Στα επόμενα λεπτά η Μπενφίκα πίεσε αλλά ο ΠΑΟΚ είχε καθαρό μυαλό ενώ χρειάστηκε και μια σωτήρια επέμβαση του Πασχαλάκη σε τετ-α-τετ με τον Φερέιρα στο 86’ κρατώντας το ισόπαλο σκορ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Γκέντσον Φερνάντες, Φέισα, Πίτσι (79’ Ζοάο Φέλιξ), Σέρβι (79’ Σεφέροβιτς), Φερέιρα, Ζίβκοβιτς (64’ Ράφα Σίλβα).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός (52’ Ουάρντα), Πέλκας, Ζαμπά (81’ Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς (88’ Ακπόμ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News