default-image

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λισαβώνα

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λισαβώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αποστολή του για την πρώτη αναμέτρηση (Τρίτη 21/8, 22:00) κόντρα στην Μπενφίκα ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ και αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσά τους δεν είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του οστικό οίδημα που υπέστη στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Έμεινε εκτός και θα συνεχίσει τις θεραπείες. Φυσικά, απουσιάζει και το όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς είναι σαφώς ανέτοιμος, αφού μέχρι πρόσφατα ήταν χωρίς ομάδα (είχε λήξει το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ από τον Ιούνιο).

Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τους «αετούς», με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής.

Η αποστολή: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

* Κορυφαία «σφυρίχτρα» όρισε η UEFA στην προσεχή αναμέτρηση (21-8, 20:00) του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία για τα play off του Champions League.

Πρόκειται για τον 45χρονο, Μίλοραντ Μάζιτς, που είχε διευθύνει τον τελικό του Champions League της περασμένης σεζόν ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, στον οποίο επικράτησε 3-1 η Ρεάλ.

Βοηθοί του Μάζιτς θα είναι οι Μίλοβαν Ρίστιτς και Νταλιμπόρ Τζούρτζεβιτς, ενώ επιπρόσθετοι διαιτητές θα είναι οι Νέναντ Τζόκιτς και Ντανίλο Γκρούζιτς, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Σέρβος, Νεμάνια Πέτροβιτς. Όλοι τους, όπως συνηθίζεται, είναι από την ίδια χώρα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, από τη Σερβία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News