default-image

Λουτσέσκου: «Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε…»

Ποδόσφαιρο
Λουτσέσκου: «Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Μόσχα και μετρά αντίστροφα για το αυριανό παιχνίδι με την Σπαρτάκ, το οποίο θα κρίνει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του για το αυριανό ματς τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να μείνουν στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (είχε νικήσει ο ΠΑΟΚ με ανατροπή 3-2), αλλά να παίξουν για τη νίκη. «​Δε θέλω να δω κάτι παρόμοιο όπως το παιχνίδι της Τούμπας. Θέλω να δω την ομάδα μου να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει, είμαστε μια καλή ομάδα, παίζουμε με μία καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε χωρίς να έχει σημασία το πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Δικεφάλου, ενώ αναφερόμενος στην επιστροφή των Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ τόνισε: Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψαν. Που θα μας υποστηρίξουν θα δούμε τι θα συμβεί, έχω χρόνο να πάρω τις τελικές μου αποφάσεις μέχρι την έναρξη του αγώνα. Δεν είναι σημαντικοί μόνο όσοι ξεκινούν, αλλά και όσοι μπουν στην εξέλιξη του αγώνα που μπορεί να καθορίσουν και το τελικό αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ή αν θα παίξει με το κλασσικό του στυλ: «Έχουμε πολύ ποιότητα σαν ομάδα και προσπαθούμε να την εκμεταλλευτούμε ατομικά και σαν σύνολο. Ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, είτε έχουμε την μπάλα, είτε όχι».

Αν ο τρόπος που ξεκινάει τα παιχνίδια η Σπαρτάκ είναι κομβικός για την εξέλιξη του αγώνα:

Ζοζέ Μαουρίσιο: «Είμαστε έτοιμοι…»

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο από την πλευρά του τόνισε: «Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε καλά μετά το πρώτο 20λεπτο και ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Χθες είχα ένα χτύπημα, αλλά αισθάνομαι καλά και αν συμφωνεί ο προπονητής εγώ θα παίξω μία χαρά».

Για το γεγονός ότι θα παίξει στη Ρωσία: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη η μέρα μας αύριο. Η ομάδα αυτή είναι αρκετά ισχυρή. Είναι δυνατή ομάδα και έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς αλλά είμαστε έτοιμοι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News