default-image

Η Σπαρτάκ καταγγέλλει τον ΠΑΟΚ για ελλιπή μέτρα ασφαλείας  

Αθλητισμός
Η Σπαρτάκ καταγγέλλει τον ΠΑΟΚ για ελλιπή μέτρα ασφαλείας  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση αφορά την επίθεση προς τους Ρώσους δημοσιογράφους

Ανακοίνωση κατά του ΠΑΟΚ εξέδωσε η Σπαρτάκ, η οποία καταγγέλλει τους Θεσσαλονικείς για ελλιπή μέτρα που είχαν ως αποτέλεσμα την επίθεση σε Ρώσο δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά την διάρκεια του χθεσινού ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ, διαπιστευμένοι εκπρόσωποι του ρωσικού Τύπου για το εν λόγω παιχνίδι, απευθύνθηκαν στο σύλλογο μας.

Οι δημοσιογράφοι ισχυρίστηκαν ότι, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, πολλοί εξ αυτών έπεσαν θύματα επίθεσης από θερμόαιμους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Και αυτό συνέβη σε μια ζώνη του γηπέδου όπου είχαν το δικαίωμα να βρίσκονται μόνο άτομα με διαπιστεύσεις.

Με βάση την παρούσα κατάσταση, η Σπαρτάκ Μόσχας έκρινε ότι δεν ήταν ασφαλές οι εκπρόσωποι του ρωσικού Τύπου να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη και τους παρείχε θέσεις στο δικό της αεροπλάνο, με το οποίο επέστρεψε η αποστολή στη Μόσχα, με πτήση charter.

Ελπίζουμε ότι οι ελληνικές Αρχές και οι σχετικοί φορείς της UEFA θα δώσουν μια αντικειμενική νομική εκτίμηση για το περιστατικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News