default-image

Με όνειρο τους ομίλους παίζει απόψε ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Με όνειρο τους ομίλους παίζει απόψε ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την Τούμπα να είναι κατάμεστη, καθώς το sold out στα εισιτήρια έγινε με… συνοπτικές διαδικασίες από τους οπαδούς του, ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε στις 20:30 (Novasports2) την πρώτη του ευρωπαϊκή μάχη, μπαίνοντας σε ένα δύσκολο δρόμο, με όνειρο τους ομίλους του Champions League.

Απέναντι στην πολύπειρη στην Ευρώπη ελβετική Βασιλεία είναι το πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα-προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς που θα γίνει την Τετάρτη 1 Αυγούστου. Όπως έγινε γνωστό μετά την χθεσινή κλήρωση, αν ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας, θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με την Σπαρτάκ Μόσχας και έπειτα θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ, που είναι ένα βήμα πριν τους ομίλους.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου απέφυγε να κάνει προγνωστικά ενόψει των δύο σπουδαίων αναμετρήσεων με τη Βασιλεία, αλλά όπως τόνισε «έχω πίστη στην ομάδα και αισθάνομαι κάτι πολύ θετικό μέσα μου»! Όπως, παραδέχθηκε τις τελευταίες ημέρες «δεν κοιμάμαι καλά», αλλά όπως έσπευσε να διευκρινίσει όχι λόγω πίεσης, αλλά εξαιτίας «της θέλησης και προσμονής να προκριθούμε και να παίξουμε στους ομίλους του Champions League. Όλοι μέσα στην ομάδα περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι. Είναι ευκαιρία για τον καθένα μας. Δεν είναι θέμα πίεσης, αλλά θέλησης»!

«Θέλω να παίξω σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που υπάρχουν με τον ΠΑΟΚ, είναι όνειρο για μένα να μπούμε στους ομίλους, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο έχουμε αρκετές δύσκολες ομάδες αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» τόνισε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Στην 18άδα που επέλεξε ο Λουτσέσκου δεν συμπεριλαμβάνεται ο τραυματίας Μπίσεσβαρ, όπως και οι Χαρίσης, Μουλέν, Μιχόγεβιτς και Μπαλογιάννης. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ζαμπά, Λάμπρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News