default-image

Στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης, τα έδωσε όλα η Μπάγερν!

Ποδόσφαιρο
Στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης, τα έδωσε όλα η Μπάγερν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε έναν ημιτελικό διαφήμιση για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε απόψε να προκριθεί στον τελικό του Champions League, με το ισόπαλο 2-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», μετά και τη νίκη που είχε πάρει με 1-2 στο Μόναχο την προηγούμενη εβδομάδα!

Η Ρεάλ θα παίξει στον τελικό του Κιέβου στις 26 Μαϊου διεκδικώντας το τρίτο σερί ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τέταρτο την τελευταία πενταετία και 13ο συνολικά στην ιστορία της. Για να τα καταφέρει όμως τρόμαξε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου που τα έδωσε όλα στο παιχνίδι, άγγιξε το θαύμα της πρόκρισης και το τρίτο γκολ, με τον τερματοφύλακα Κέιλορ Νάβας να είναι πρωταγωνιστής στο παιχνίδι! O αντίπαλος της Ρεάλ θα γίνει γνωστός το βράδυ της Τετάρτης μετά τη ρεβάνς της Ρόμα με τη Λίβερπουλ.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι ο ημιτελικός θα επεφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις, καθώς μόλις στο 3’ ο Κίμιχ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και έκανε το 0-1 για την Μπάγερν. Γρήγορη ήταν η απάντηση των Μαδριλένων, με τον Μπενζεμά στο 11’ να δέχεται την ασίστ του Μαρσέλο, ισοφαρίζοντας 1-1. Οι πεισματάρηδες Γερμανοί είχαν πάντως σημαντικές ευκαιρίες με Μίλερ, Λεβαντόφσκι και Τολισό στη συνέχεια του α’ μέρους για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα!

Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, η Ρεάλ πήρε το προβάδισμα, όταν σε γύρισμα του Τολισό, ο Ούλραϊχ γλίστρισε και ο Μπενζεμά απλά σε κενή εστία έκανε το 2-1 ενώ ο Ρονάλντο στο 54’ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το τρίτο γκολ! Η Μπάγερν συνήλθε πολύ γρήγορα και πίεσε για το 2-2, κάτι που έγινε στο 62’ με τον Χάμες Ροντρίγκες να σκοράρει αλλά να μην πανηγυρίζει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κινήθηκε στην κόψη του ξυραφιού, καθώς η Μπάγερν έκανε επιθέσεις… κατά κύματα για να βρει το γκολ της πρόκρισης και την άμυνα της Ρεάλ να περνά εφιαλτικές στιγμές! Μάλιστα, ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας έκανε τρομερές επεμβάσεις. Τελικά η ισοπαλία παρέμεινε και η Ρεάλ θα διεκδικήσει να βρεθεί για 13η φορά στην ιστορία της στον ευρωπαϊκό θρόνο.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Λούκας Βάθκεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβατσιτς (72’ Κασεμίρο), Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο (87’ Νάτσο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (72’ Μπέιλ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζούλε, Αλάμπα, Τολισό (75’ Βάγκνερ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες (83’ Χάβι Μαρτίνεθ), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News