default-image

Προβάδισμα πρόκρισης για την Ρεάλ Μαδρίτης, 2-1 την Μπάγερν στο Μόναχο!

Ποδόσφαιρο
Προβάδισμα πρόκρισης για την Ρεάλ Μαδρίτης, 2-1 την Μπάγερν στο Μόναχο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Βαυαροί μπήκαν από τα πρώτα λεπτά με στόχο να πιέσουν τα καρέ του Νάβας και μόλις στο 1’ απείλησαν με τον Μίλερ, ωστόσο ο Γερμανός δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση και η αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων έδιωξε τον κίνδυνο.

Τα λεπτά περνούσαν και η Ρεάλ προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο με το σουτ του Καρβαχάλ στο 23’ το οποίο απέκρουσε ο Ούλραϊχ να είναι το ότι καλύτερο μπορούσε να προσδώσει μέχρι εκείνο το λεπτό.

Έπειτα όμως η Μπάγερν πήρε το όπλο της. Σε μια εξαιρετική αντεπίθεση όπου με τρεις πάσες ο Χάμες βρήκε τον Κίμιχ, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, κι ενώ όλοι περίμεναν να γυρίσει στο πέναλτι στον Λεβαντόφσκι, εκείνος πλάσαρε τον Νάβας κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η Ρεάλ δεν έδειχνε να ξυπνάει και στο 34’ η Μπάγερν απείλησε και πάλι, όταν με… μαγική πάσα ο Τιάγκο βρήκε τον Ριμπερί, εκείνος βρέθηκε απέναντι στον Νάβας, ωστόσο ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας» απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Οι Βαυαροί συνέχισαν να πιέζουν και στο 41’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Χούμελς ο οποίος όμως αστόχησε με κεφαλιά και κάπου εκεί ήρθε η «στεγνή» απάντηση από τους Μαδριλένους.

Στην πρώτη τους μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι, μετά από γύρισμα του Λούκας ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κρόος άφησαν την μπάλα και ο Μαρσέλο με εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Μπάγερν κάνοντας το 1-1.

Στην επανάληψη η Μπάγερν είχε την κατοχή, όμως η Ρεάλ και πάλι την ουσία. Στο 57’ ο Βάσκεθ έφυγε στην κόντρα, έβγαλε στον Ασένσιο κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ούλραϊχ για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να απαντήσουν άμεσα , ωστόσο ο Νάβας απέκρουσε το σουτ του Ριμπερί ένα λεπτό αργότερα, ενώ με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 63’ η Μπάγερν δε μπόρεσε να σκοράρει.

Η Ρεάλ άντεξε την πίεση των γηπεδούχων μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού και πήρε τη σημαντική νίκη ενόψει του επαναληπτικού στη Μαδρίτη.

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ (34’ λ.τρ. Σίλε), Χούμελς, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ (75’ Τολίσσο), Χάμες, Μίλερ, Ρόμπεν (8’ λ.τρ. Τιάγκο Αλκάνταρα), Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ (67’ Μπενζεμά), Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο (83’ Κόβασιτς), Μόντριτς, Κρόος, Λούκας Βάσκεθ, Ίσκο (46’ Ασένσιο), Ρονάλντο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News