default-image

Κλείνουν θέση στα ημιτελικά οι δύο πρώτοι

Ποδόσφαιρο
Κλείνουν θέση στα ημιτελικά οι δύο πρώτοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με… ασπίδα το 3-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ ταξίδεψε στο Μάντσεστερ και καλείται απόψε το βράδυ να υπερασπιστεί απέναντι στη Σίτι το σκορ πρόκρισης που απέκτησε, για να τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λίγκ.

Στη δεύτερη «μονομαχία» της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα έχοντας σαφές και ισχυρό προβάδισμα (4-1), πρέπει μονάχα να παρουσιαστεί με σοβαρότητα απέναντι στη Ρόμα για να βρεθεί στους «4» του θεσμού.

Η Λίβερπουλ η οποία φιλοξενείται απόψε στο Έτιχαντ από τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει άλλο στόχο παρά την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λίγκ. Το ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, δίνει ασφαλώς τις περισσότερες πιθανότητες στην ομάδα του Κλοπ για πρόκριση. Η Σίτι μπορεί να πιάστηκε στον… ύπνο στο πρώτο παιχνίδι όμως στη ρεβάνς, η Λίβερπουλ θα «υποφέρει».

Το Champions League αποτελεί τεράστιο κίνητρο και για τις δύο ομάδες, όμως για του Πολίτες, ένα παραπάνω. Η «υπερηχητική» ομάδα του Γκουαρδιόλα, η οποία απέχει μια νίκη από τον τίτλο στην Αγγλία, έχει θέσει ως στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σίτι θα παλέψει με «νύχια και με δόντια» για να εξαντλήσει στο έπακρο τις πιθανότητες για την πρόκριση στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

 Για τη Λίβερπουλ, ένα μεγάλο μέρος της «δουλειάς» έχει γίνει όμως για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η προσπάθεια των «κόκκινων» απαιτείται απόλυτη προσήλωση και συγκέντρωση για…ενενήντα λεπτά ακόμα.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Ρόμα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Το εγχείρημα για τους Ρωμαίους μοιάζει ακατόρθωτο, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως είναι. Το 4-1 στο Καμπ Νου, δεν αφήνει πολλά περιθώρια και η Μπαρτσελόνα μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει το εισιτήριο για τους «4» του Τσάμπιονς Λίγκ.

Παρόλα αυτά, η Ρόμα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό ενώ από την άλλη η Μπαρτσελόνα εύλογα θα κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ, για να τελειώσει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

Σήμερα στις 21:45

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (Cosmotesport2)

Ρόμα – Μπαρτσελόνα (Cosmotesport1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News