default-image

Μαγικά Ρονάλντο και 0-3 η Ρεάλ στο Τορίνο!

Ποδόσφαιρο
Μαγικά Ρονάλντο και 0-3 η Ρεάλ στο Τορίνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη εμφάνιση και τρομερό γκολ με ανάποδο ψαλίδι στον θρίαμβο της Ρεάλ επί της Γιουβέντους από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ

Σεληνιασμένος Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρεάλ Μαδρίτης από άλλο πλανήτη! Με επιβλητική εμφάνιση η ισπανική ομάδα «πάτησε» με 0-3 την Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο και εξασφάλισε από απόψε την πρόκριση στους «4» του Champions League.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι, αφού νίκησε με 1-2 την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσει στα ημιτελικά.

Τα περισσότερα βλέμματα ήταν πάντως στο Τορίνο, εκεί όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό αλλά όλα τα λεφτά ήταν το ανάποδο ψαλίδι στο 64’, που χάρισε στους ποδοσφαιρόφιλους ένα από τα κορυφαία γκολ στην ιστορία του Champions League. Το τρίτο γκολ το έβαλε ο Μαρσέλο.

Στην αναμέτρηση στην Ανδαλουσία, η Σεβίλλη προηγήθηκε με τον Σαράμπια στο 32’ αλλά δεν χάρηκε ούτε πέντε λεπτά απέναντι στην Μπάγερν! Λίγο μετά το 1-0, μια τυχερή κόντρα πάνω στον Νάβας επέτρεψε στην Μπάγερν να ισοφαρίσει (1-1), για να έρθει στο 68’ ο Τιάγκο Αλκάνταρα και να χαρίσει στους Βαυαρούς τη νίκη με 1-2, ένα αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με… μισή πρόκριση για την γερμανική ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News