default-image

Σαλάχ: «Να σηκώσω το Champions League με τη Λίβερπουλ»

Ποδόσφαιρο
Σαλάχ: «Να σηκώσω το Champions League με τη Λίβερπουλ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα πεπραγμένα του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για τα όσα έχει ζήσει την εφετινή σεζόν με την Λιβερπουλ, σχολίασε σε δηλώσεις του ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος σούπερ στάρ, ο οποίος καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο κάνοντας παράλληλα με τις εμφανίσεις του, τους φίλους των «Reds» να ξεχάσουν, Τόρρες, Σουάρεζ αλλά και τον πρόσφατα αποχωρήσαντα Κουτίνιο χαρακτήρισε ως στόχο για την φετινή περίοδο την κατάκτηση του Champions League.

Σίγουρα αυτή η δήλωση πρόκειται να προκαλέσει ντελίριο στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι ήδη… πίνουν νερό στο όνομα του.

Επίσης, απάντησε σε ερωτήσεις όσον αφορά στην παρουσία της Αιγύπτου στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενώ αναφέρθηκε και στις συγκρίσεις του με τον Μέσι.

Για τις συγκρίσεις με τον Μέσι: «Είναι κάτι πολύ καλό να συγκρίνεσαι με ένα μεγάλο παίκτη, που είναι στην κορυφή κατά τη διάρκεια τόσων ετών όπως ο Μέσι, αλλά εγώ μιλάω μόνο για τη σύγκριση στον αριθμό των γκολ».

 Για την κλήρωση με την Σίτι: «Η κλήρωση ήταν πολύ καλή. Γνωρίζουμε καλά τη Σίτι και αυτοί εμάς. Σίγουρα θα δουλέψουμε σκληρά για να προκριθούμε στα ημιτελικά. Θέλω να σηκώσω το Champions League με τη Λίβερπουλ. Έχω ένα στόχο όμως δεν θα τον αποκαλύψω μέχρι το τέλος της χρονιάς».

 Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Η Αίγυπτος μπορεί να φτάσει μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα περιλαμβάνει νεαρούς παίκτες που θέλουν να δώσουν τα πάντα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους πιο παλιούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News