default-image

Ήττα - πρόκριση για την Μάντσεστερ Σίτι

Ποδόσφαιρο
Ήττα - πρόκριση για την Μάντσεστερ Σίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας παρακαταθήκη το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού, παρότι δέχθηκε την ήττα με 1-2 από τη Βασιλεία πήρε την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το… καλημέρα της αναμέτρησης η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ. Στο 8’ ο Σανέ έδωσε στον Σίλβα, εκείνος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ζεσούς σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Ριβέρος μπήκε μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Ελιουνούσι, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη η Βασιλεία κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο 71’ έκανε. Ο Ελιονουνούσι πάσαρε στον Λάνγκ ο οποίος νίκησε τον Μπράβο για το τελικό 1-2 και η Σίτι πήρε το εισιτήριο στους «8», συνυπολογίζοντας και το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μπράβο, Ντανίλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκιουντογάν (66’ Ντίαθ), Τουρέ, Φόντεν (89’ Ανταραμπιογιό), Μπ. Σίλβα, Ζεζούς, Σανέ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάτσλικ, Σούχι, Φράι, Λακρουά, Λανγκ, Ντιέ, Ζουφί, Ριβέρος, Ελγιουνούσι, Ομπερλέν (73’ Φαν Βολφσβινκελ), Μπουά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News