default-image

Συνεχίζει στους «8» του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης  

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει στους «8» του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχετικά άνετη ήταν η πρόκριση για τους Μαδριλένους μέσα στο Παρίσι

Η Ρεάλ μετά τη Μαδρίτη νίκησε την Παρί Σεν-Ζερμέν και στο Παρίσι (1-2), έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για 8η σερί χρονιά.

Συνεχίζει την προσπάθεια για την κατάκτηση του τρίτου σερί Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς νίκησε 2-1 την Παρί Σεν-Ζερμέν στο "Parc des Princes", έτσι προκρίθηκε στους "8" με συνολικό σκορ 5-2.

Οι Γάλλοι δεν πραγματοποιήσαν καλή εμφάνιση, ίσως να μην πίστευαν χωρίς τον Νεϊμάρ στην ανατροπή και το 12ο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (51') στη φετινή διοργάνωση τους... δικαίωσε.

Ο Μάρκο Βεράτι αποβλήθηκε στο 66' για διαμαρτυρία (!), ενώ ακολούθησαν δύο τυχερά γκολ απ' τους Καβάνι και Καζεμίρο.

Ο Ρονάλντο σκόραρε για 9ο σερί ματς στο Champions League και ισοφάρισε την επίδοση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ, ενώ η Ρεάλ προκρίθηκε στα προημιτελικά για 8η σερί φορά και 35η στην ιστορία.

Η πρώτη πραγματική ευκαιρία στο ματς ήταν για τη Ρεάλ στο 18ο λεπτο, όταν ο Μάρκο Ασένσιο εκτέλεσε κόρνερ και από κοντά πλάσαρε ο Σέρχιο Ράμος, αλλά έκανε εξαιρετική απόκρουση ο Αλφόνς Αρεολά.

Ο Γάλλος πορτιέρε ήταν ξανά πρωταγωνιστής στο 38', όταν σταμάτησε με το πόδι την μπάλα σε πλασέ του Καρίμ Μπενζεμά, σε τετ-α-τετ με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά να πλασάρει με το δεξί με στόχο την απέναντι γωνία.

Η Παρί δεν είχε την ενέργεια που θα περίμενε κανείς και κατάφερε ουσιαστικά να ανησυχήσει για πρώτη φορά τον Κέιλορ Νάβας στο 41', με τον Κοσταρικανό να αποκτούει το κοντινό σουτ του Μάρκο Βεράτι και εν συνεχεία να αποκρούει.

Δύο λεπτά αργότερα όμως αν ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε κάνει καλύτερη επιλογή ίσως ο Νάβας να μην μπορούσε να κάνει κάνει, ο Γάλλος εξτρέμ σούταρε πάνω του στην κλειστή γωνία, αλλά μάλλον έπρεπε να γυρίσει στη μικρή περιοχή που περίμενε ο Έντινσον Καβάνι.

Η Ρεάλ ξεκίνησε αρκετά δυναμικά το δεύτερο μέρος του αγώνα, στο 50' από σέντρα του Μαρσέλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο αστόχησε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρια, αλλά ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ!

Ο Πορτογάλος έκανε το 1-0 για την ομάδα με κεφαλιά επίσης στο δεύτερο δοκάρι από γύρισμα του Λούκας Βάθκεθ, όμως το... μισό γκολ ανήκει στον Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος έκλεψε την μπάλα απ' τον Ντάνι Άλβες, την κράτησε όσο έπρεπε στην κατοχή του και την κατάλληλη στιγμή έκανε τρομερή πάσα στον Βάθκεθ με "ποδιά" στον Βραζιλιάνο!

Στο 59' ο Έμερι έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, με τον Παστόρε να μπαίνει στη θέση του Τιάγκο Μότα, αλλά αν η Παρί στο 66' έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Μάρκο Βεράτι πήρε δεύτερη κίτρινη καρτα για διαμαρτυρία στον Φέλιξ Μπριχ, με την επιλογή του Ιταλού μόνο ανόητη να μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Αρεολά στο 69' από το κοντινό πλασέ του Ασένσιο σε γύρισμα του Μπενζεμά και δύο λεπτά αργότερα (71') η Παρί Σεν-Ζερμέν κατάφερε να ισοφαρίσει με τυχερό γκολ του Καβάνι! Η κεφαλιά του Παστόρε κόντραρε στον Καζεμίρο, μετά στον Καβάνι και κατέληξε στα δίχτυα.

Όλα τελείωσαν με ένα ακόμη τυχερό γκολ, αυτό του Καζεμίρο στο 80', με το σουτ του Βραζιλιάνου μέσου να κοντράρει, να αλλάζει πορεία και να πηγαίνει στα δίχτυα του Αρεολά, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-2.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Αρεολά, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Γιούρι Μπερτσίτσε, Τιάγκο Μότα (59' Παστόρε), Βεράτι, Ραμπιό, Ντι Μαρία (76' Ντράξλερ), Εμπαπέ (85' Λασανά Ντιαρά), Καβάνι.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (61' Κρόος), Λούκας Βάθκεθ, Ασένσιο (82' Ίσκο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (76' Μπέιλ).

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News