default-image

Ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μάντσεστερ

Αθλητισμός
Ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μάντσεστερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η Σεβίλλη να ήταν ανώτερη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο πορτιέρο της αγγλικής ομάδας «κατέβασε ρολά» και κράτησε στο παιχνίδι της πρόκρισης την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στο τελικό 0-0 των δύο. Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο «θέατρο των ονείρων», εκεί όπου θα φανεί ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Champions League.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε αρκετά δυνατά το παιχνίδι και μέχρι τα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης δημιούργησε αρκετά καλές ευκαιρίες με κυριότερη εκείνη του Μουριέλ στο 4' ωστόσο ο Ντε Χέα απέκρουσε με δυσκολία. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν και πίεσαν αρκετά τα καρέ του τερματοφύλακα της ομάδας του Μουρίνιο και στο 15' ο Νάβας έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Γιουνάιτεντ.

Στο 18' ο Μουρίνιο προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή του Ερέρα με τον Πογκμπά έπειτα από τραυματισμό του πρώτου, με μόνο στόχο να ανακτήσει το χώρο του κέντρου, ωστόσο η Σεβίλλη συνέχισε και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα στο 42' ο Κορέα πραγματοποίησε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Ντε Χέα απέκρουσε ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νάβας έβγαλε τη σέντρα, ο Μουριέλ έπιασε την κεφαλιά ωστόσο ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ δήλωσε εκ νέου «παρών» πραγματοποιώντας ακόμα μια φανταστική επέμβαση.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Η Σεβίλλη βρισκόταν σε θέση επίθεσης και η Γιουνάιτεντ προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Στο 64' ο Μπανέγκα εκτέλεσε το φάουλ, ο Λενγκλέ πήρε την κεφαλιά όμως ο Ντε Χέα μπλόκαρε, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Κορέα μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Μάντσεστερ.

Σεβίλλη (Βιτσέντσο Μοντέλα): Ρίκο, Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Σαράμπια, Βάσκεθ, Κορέα, Μουριέλ (85' Ραμίρες).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Γιανγκ, ΜακΤομινάι, Μάτιτς, Ερέρα (18 λ.τ. Πογκμπά), Μάτα (80' Μαρσιάλ), Αλέξις (75' Ράσφορντ), Λουκάκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News