default-image

Προβάδισμα με ανατροπή για τη Σαχτάρ, 2-1 τη Ρόμα

Αθλητισμός
Προβάδισμα με ανατροπή για τη Σαχτάρ, 2-1 τη Ρόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, η Σαχτάρ ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου μέρους σε 2-1 απέναντι στη Ρόμα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο «Ολίμπικο».

Οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό αποτυπώθηκε από τα πρώτα λεπτά. Η πρώτη στιγμή άνηκε στη Σαχτάρ όμως ο Φρέντ δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 6' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ όταν ο Πιατοβ πραγματοποίησε επέμβαση σε προβολή του Τζέκο.

Η Ρόμα έδειχνε πιο κινητική από τους γηπεδούχους κι αφού απείλησε με τον Τζέκο στο 21', είκοσι λεπτά αργότερα ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με ωραία πάσα βρήκε τον Ούντερ και εκείνος νίκησε τον Πιατοφ για το 0-1.

Με την έναρξη της επανάληψης όμως η Σαχτάρ έβγαλε αντίδραση και στο 51' ο Φερέιρα πλάσαρε άψογα τον Άλισον και έκανε το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Οι ευκαιρίες των Μάρλος και Τάισον δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, όμως δε συνέβη το ίδιο και στο 71' όταν ο Φρέντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άλισον για το 2-1.

Σαχτάρ (Πάολο Φονσέκα): Πιατόφ, Μπούτκο, Κριβτσόφ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Φρεντ, Στεπανένκο, Μάρλος, Τάισον, Μπερνάρντ, Φερέιρα.

Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Άλισον, Φλορέντσι (72' Μπρούνο Πέρες), Μανωλάς, Φάτσιο, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Τζενγίζ Ουντέρ (72' Ζέρσον), Ναϊνγκολάν (83' Ντεφρέλ), Περότι, Τζέκο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News