default-image

Μετανιωμένος και αισιόδοξος ο Ρούνεϊ

Ποδόσφαιρο
Μετανιωμένος και αισιόδοξος ο Ρούνεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απών θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ στα δύο πρώτα παιχνίδια της Αγγλίας στο Euro καθώς είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο. Ο άσος των «λιονταριών» δήλωσε μετανιωμένος για την αποβολή του, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσειτο Euro.

«Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσω για το λάθος μου. Συνέβη όμως και πρέπει να το αποδεχθώ. Θα προετοιμαστώ σαν να έπαιζα κανονικά από το πρώτο ματς και ελπίζω όταν επιστρέψω να έχουμε ήδη δύο νίκες στον όμιλο».

Ο 26χρονος επιθετικός αναφέρθηκε επίσης στο ποιοτικό ρόστερ των «λιονταριών» και στις αυξημένες πιθανότητές τους για να φτάσουν ακόμα και μέχρι τον τελικό.

«Προσπαθούμε για το καλύτερο. Όταν κοιτάζω το ρόστερ της ομάδας δεν βλέπω το λόγο που δεν μπορούμε ακόμα και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Έγιναν αρκετές αλλαγές αλλά περιμένω ‘’μεγάλα’’ πράγματα. Ο στόχος είναι να φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά και γιατί όχι και στον τελικό;».

Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζον.

«Όποτε αλλάζει ο προπονητής περιμένεις να φέρει ‘’φρέσκους’’ παίκτες στην ομάδα. Μου είπε σχεδόν αμέσως πως θα με συμπεριλάβει στην αποστολή που ήταν πολύ καλό για εμένα. Ήδη μπορεί ο καθένας να δει πως δίνει μεγάλη βάση στην οργάνωση, κάτι που έλειπε από την εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε έναν Άγγλο τεχνικό στον πάγκο» κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News