default-image

Βαβζίνιακ: «Θέλω να εκδικηθώ την Ελλάδα»

Ποδόσφαιρο
Βαβζίνιακ: «Θέλω να εκδικηθώ την Ελλάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άσχημες αναμνήσεις έχει ο Γιακούμπ Βαβζίνιακ από την παρουσία του στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα  του Παναθηναϊκού (να υπενθυμίσουμε ότι έφυγε όταν βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας) και όπως τονίζει θέλει να πάρει εκδίκηση νικώντας την Εθνική μας στο ματς της πρεμιέρας την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Πολωνός άσος μιλώντας για το ματς της πρεμιέρας τόνισε: «Δεν κρύβω το γεγονός ότι το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα θα είναι ιδιαίτερο για εμένα. Τρελάθηκα από τη χαρά μου όταν έμαθα ότι το πρώτο ματς παιχνίδι στη διοργάνωση θα είναι με την Ελλάδα. Φυσικά και αναζητώ μια εκδίκηση. Είχα ένα πρόβλημα με το ντόπινγκ στην Ελλάδα. Δεν φοβάμαι να μιλήσω για αυτό ακόμη κι αν είναι κάτι για το οποίο δεν αισθάνομαι υπερήφανος. Ο τρόπος που με αντιμετώπισαν από την Ελλάδα και με ώθησαν να φύγω ήταν βίαιος. Ξέρω ότι ίσως να φαίνεται περίεργο αλλά ήμουν αθώος. Μέχρι και το αρμόδιο τμήμα αντι-ντόπινγκ της Πολωνικής ομοσπονδίας με υποστήριξε όταν έκαναν έφεση για την υπόθεση μου στο CAS.

Το μόνο που θέλω να πω είναι πως ό,τι μου συνέβη στην Ελλάδα μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ήταν στο πλευρό μου εκείνη την εποχή», τόνισε ο Βαβζίνιακ.

Ο διεθνής Πολωνός τόνισε ότι όλες οι ομάδες του ομίλου έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012:

«Νομίζω ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλό μας έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης. Φαίνεται ότι πρόκειται για έναν εύκολο όμιλο για τους άλλους αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως υπάρχουν πολλές απαιτήσεις για την εθνική Πολωνίας καθώς φιλοξενούμε τη διοργάνωση. Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία για να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε καλά την ευκαιρία που έχουμε αλλά τις απαιτήσεις από τον κόσμο μας.

Είναι αρκετά δύσκολο στον όμιλό μας να ξεχωρίσω μια ομάδα ως φαβορί. Ωστόσο εάν πρέπει να το κάνω θα πω ότι αυτή η ομάδα είναι η Ρωσία. Εμείς είμαστε μια από τις ομάδες που έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Για να προκριθούμε θα πρέπει να είμαστε αρκετά συμπαγείς στην άμυνα γιατί στην επίθεση έχουμε παίκτες πολύ καλούς που ξέρουν πως θα πετύχουν ένα γκολ», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News