default-image

Ζητούμενο οι στημένες φάσεις και η ανάπτυξη από τα πλάγια...

Ποδόσφαιρο
Ζητούμενο οι στημένες φάσεις και η ανάπτυξη από τα πλάγια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς προβλήματα και με την παρουσία περίπου 400 φιλάθλων έγινε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα (Παρασκευή, 19:00) του Euro κόντρα στην Πολωνία.

Το πρόγραμμα αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, αλλά και εσωτερικό διπλό με τον Φερνάντο Σάντος να ρίχνει το βάρος στις στημένες φάσεις και την ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα πλάγια.

Από τη μία ομάδα ήταν οι Τζόρβας, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Φωτάκης, Καραγκούνης, Νίνης, Φετφατζίδης και Γκέκας και από την άλλη ομάδα ήταν οι Σηφάκης, Χολέμπας, Μάκος, Τοροδίσης, Κ.Παπαδόπουλος, Φορτούνης, Σαμαράς και Μήτρογλου.

Υπήρχε και μία τρίτη ομάδα που λειτουργούσε ως μπαλαντέρ και βοηθούσε στο παιχνίδι από τα πλάγια και δη στις σέντρες. Αυτή αποτελούνταν από τους: Χαλκιά, Τζαβέλλα, Α.Παπαδόπουλο, Μανιάτη, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη και τον μεταφραστή του Φερνάντο Σάντος Αλέξη Μανιάτογλου. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του διπλού, οι ομάδες εναλλάσσονταν.

Το θέμα είναι ότι ο Σάντος δεν βγάζει προς τα έξω τις σκέψεις του για την ενδεκάδα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη, στην τελευταία προπόνηση πριν από την πρεμιέρα με την Πολωνία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News