default-image

Πανέτοιμος και ο Τοροσίδης

Ποδόσφαιρο
Πανέτοιμος και ο Τοροσίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος μπαίνει κανονικά και ο Βασίλης Τοροσίδης ενόψει της πρεμιέρας του Euro την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στην Πολωνία.

Ο Έλληνας μπακ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού εδώ και αρκετές ημέρες ως "προίκα" από το φιλικό με την Σλοβακία, αλλά σήμερα προπονήθηκε κανονικά, δείχνοντας στον Φερνάντο Σάντος πως είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Παρασκευής (8-6).

Ο "Τόρο" έκανε μάλιστα και ασκήσεις τακτικής μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος έκανε σουτ στην εστία του τερματοφύλακα έχοντας απέναντί του τον... Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Η Εθνική Ελλάδας εντείνει όσο περνούν οι ημέρες την προετοιμασία της ενόψει του εναρκτήριου αγώνα της στο Euro 2012 και όλα δείχνουν πως θα είναι πάνοπλη στη μάχη με τους συνδιοργανωτές Πολωνούς.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ήταν ανοιχτή στο πρώτο 15λεπτο για τους δημοσιογράφους.

Κανονικά το ματς με την Πολωνία

Όσον αφορά σε κάποια σενάρια που ήθελαν εργάτες να απεργούν την ώρα του αγώνα προκαλώντας προβλήματα στη διεξαγωγή του, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά.

Συγκεκριμένα, εργάτες του σταδίου που θα γίνει το πρώτο ματς της Εθνικής μίλησαν στο πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων και είπαν ότι το κάνουν ως μέτρο πίεσης, χωρίς να υφίσταται πάντως το ενδεχόμενο να γίνει η απεργία.


ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News