default-image

Μανιάτης: «Το σημαντικό είναι ότι είμαστε δεμένοι»

Ποδόσφαιρο
Μανιάτης: «Το σημαντικό είναι ότι είμαστε δεμένοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μίλησε ο Γιάννης Μανιάτης στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας μπακ:

-Για το πού χρειάζεται βελτίωση η Εθνική: «Έχουμε βελτιωθεί ήδη σε κάποιους τομείς από τη μέρα που συγκεντρωθήκαμε. Αν είμαστε όλοι στην καλή μας ημέρα στο παιχνίδι της Παρασκευής, θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο προπονητής μας γνωρίζει τι πρέπει να διορθώσουμε».

-Για τη δική του κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που παίρνω μέρος. Οι παίκτες μεταξύ μας είμαστε καλά. Το σημαντικό είναι να είμαστε δεμένοι. Εύχομαι την Παρασκευή να ξεκινήσουμε καλά και να έχουμε μια καλή παρουσία.

-Για τους λόγους που πιστεύει ότι κλήθηκε και το κλίμα στην ομάδα: «Αν δεν συνέχιζα με το ίδιο πάθος και με τη βοήθεια του προπονητή μου που με έβαλε στη νέα μου θέση, δεν θα ήμουν εδώ. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Υπάρχουν παιδιά που έχουν παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις. Όταν ένας παίκτης έρχεται σε μια μεγάλη οικογένεια -γιατί οικογένεια είμαστε- τον βάζουν στο κλίμα οι μεγάλοι. Το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι όσο πιο άνετα μπορείς».

-Για το πού πρέπει να ρίξει το βάρος η Εθνική: «Όντως, το κλειδί της επιτυχίας μέχρι τώρα ήταν η άμυνα. Η συλλογική δουλειά που κάναμε στα παιχνίδια ήταν το μυστικό. Δεχθήκαμε λίγα γκολ αλλά καλή δουλειά γίνεται συνολικά, όχι μόνο αμυντικά».


ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News