default-image

Τζαβέλλας: «Να τους χαλάσουμε τη γιορτή…»

Ποδόσφαιρο
Τζαβέλλας: «Να τους χαλάσουμε τη γιορτή…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στους διοργανωτές Πολωνούς μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του η Εθνική να χαλάσει τη γιορτή που ενδεχομένως προετοιμάζουν οι Πολωνοί την Παρασκευή. Όπως επισήμανε: «Εκείνοι θα έχουν το άγχος και ελπίζω να είμαστε εκείνοι που θα ξανά χαλάσουμε τη γιορτή». Ο 25ρονος αμυντικός εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή του στο Euro και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Όπως είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Σε μία μεγάλη διοργάνωση, όπου ήρθαμε για να χαρούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρώτα από όλα, η Εθνική ομάδα έχει ένα καλό κλίμα. Περνάμε καλά. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας ενδιαφέρει και ετοιμαζόμαστε είναι για το πρώτο παιχνίδι με την Πολωνία. Το σημαντικό είναι η στήριξη των έμπειρων παικτών. Πιστεύω πως με το τόσο καλό κλίμα που έχουμε, θα καταφέρουμε πάρα πολλά», τόνισε.

-Για τους Πολωνούς διεθνείς που ξέρει από την Bundesliga ο Τζαβέλλας τόνισε: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τους Πολωνούς. Οι Πολωνοί θα πρέπει να κάτσουν να αναλύσουν εμάς και εκείνοι θα έχουν το άγχος στο πρώτο παιχνίδι, γιατί είναι οι οικοδεσπότες».

-Για το αν το δυνατό σημείο της Εθνικής ομάδας είναι η άμυνα: «Δεν θέλω να αναφερθώ μόνο στην άμυνα, αλλά γενικά στο σύνολο. Πριν από μία 10ετία μπορεί να υπήρχαν προβλήματα. Όμως, το 2004 ξεκίνησε μία πολύ θετική πορεία. Υπάρχει εξέλιξη. Πλέον, υπάρχουν παίκτες και προπονητές άλλων χωρών, που μας σέβονται. Ναι, το δυνατό μας σημείο είναι η άμυνα, αλλά η άμυνα ξεκινά από την επίθεση. Και οι 11 αμυνόμαστε. Από εκεί και πέρα, ελπίζω να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι. Να είμαστε πλήρεις, να παίζουμε καλά αμυντικά και να καταφέρουμε περισσότερα στην επίθεση».

-Για το αν μπορεί η Εθνική ομάδα της Ελλάδας να επαναλάβει την επιτυχία του Euro 2004: «Πιστεύω πως μπορούμε να το επαναλάβουμε. Δεν είμαστε υπερόπτες και σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που έχουμε στον όμιλο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εκείνοι θα έχουν το άγχος και ελπίζω να είμαστε εκείνοι που θα τους ξανα χαλάσουμε τη γιορτή».


ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News