default-image

«Πετάει» για το... όνειρο η Εθνική

Ποδόσφαιρο
«Πετάει» για το... όνειρο η Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις ευχές όλων των Ελλήνων στις «βαλίτσες» τους, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής ομάδας αναχωρούν σήμερα (3/6), στις 15:30, για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση του πρώτου ομίλου του Euro, στο οποίο συμμετέχει η «γαλανόλευκη». Το Onsports θα είναι εκεί για να σας μεταδώσει πρώτο όλες τις εξελίξεις...

Μετά από δέκα μέρες προετοιμασίας στην Αυστρία (22/5-31/5) και δύο μέρες ξεκούρασης, η Εθνική πετάει σήμερα (3/6) το μεσημέρι (15:30) για τη Βαρσοβία, εκεί όπου θα χτυπά η καρδιά των Ελλήνων τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες.


Στην πρωτεύουσα της Πολωνίας και πιο συγκεκριμένα στο Εθνικό στάδιο Βαρσοβίας, θα πραγματοποιηθούν οι δύο (με Πολωνία - 8/6 και Ρωσία - 16/6) από τρεις συνολικά αγώνες της Εθνικής, ενώ αυτός με την Τσεχία (12/6) θα διεξαχθεί στο Βρότσλαβ.


Εκεί θα καταλύσει η αποστολή της «γαλανόλευκης», ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο του Λεγκιόνοβο ο Φερνάντο Σάντος θα βάλει και τις τελευταίες του... πινελιές πριν τα τρία ματς.


Αυτή θα είναι η τέταρτη συμμετοχή της Εθνικής σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς προηγήθηκε αυτή του 1980, στην Ιταλία, το «έπος» της Πορτογαλίας, το 2004, αλλά και αυτή του 2008, στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.


Από την τελευταία της συμμετοχή η Εθνική είναι τελείως διαφορετική, καθώς μόλις εννιά ποδοσφαιριστές της τελικής 23άδας του Euro του 2008 βρίσκονται στην αντίστοιχη φετινή. Ο λόγος για τους Κώστα Χαλκιά, Αλέξανδρο Τζόρβα, Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Κατσουράνη, Γιώργο Σαμαρά, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Φάνη Γκέκα και Νίκο Λυμπερόπουλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News