default-image

Μπουφόν: «Δεν φοβάμαι τίποτα»

Ποδόσφαιρο
Μπουφόν: «Δεν φοβάμαι τίποτα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανέναν και τίποτα δεν έχει να φοβηθεί ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν για την νέα υπόθεση των στημένων αγώνων στο ιταλικό ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε ο ίδιος στο «RAI Sport». Ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας δήλωσε αθώος και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στον ώμο μου, όταν πήγα να πιάσω την μπάλα. Ωστόσο, είμαι καλά και νομίζω ότι η αποθεραπεία μου βρίσκεται σε καλό δρόμο», ανέφερε αρχικά για την φυσική του κατάσταση και στη συνέχεια μίλησε για το θέμα που έχει συνταράξει τη γειτονική χώρα:


«Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για όλους. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν υπάρχει κάτι άλλο για αυτό. Ωστόσο, σε αυτές τις στιγμές μπορείς να διαπιστώσεις ποιοι είναι οι πραγματικοί άνδρες. Δεν φοβόμαστε, έχουμε πολλή αποφασιστικότητα και είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο. Δεν έχω να διευκρινίσω κάτι, αφού όλα είναι ξεκάθαρα. Τα έξοδά μου για μία συλλογή από ρολόγια ή να βοηθήσω έναν φίλο να αγοράσει ένα σπίτι, είναι προσωπική υπόθεση και δεν ενδιαφέρει κανέναν».


Καταλήγοντας, ο Μπουφόν τόνισε: «Κάποιος αποφάσισε να διαδώσει τη συγκεκριμένη υπόθεση στα Μέσα Ενημέρωση. Την επόμενη φορά θα πω σε όλους που σπαταλώ τα χρήματά μου, ώστε να είναι ικανοποιημένοι όλοι. Όλη την εβδομάδα η ομάδα, όπως και ο προπονητής, συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Περίπου πέντε ή έξι από εμάς κατηγορήθηκαν για αυτό το θέμα. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος και δεν σκότωσα κανένα. Είναι όλα τόσο σαφή στους λογαριασμούς μου και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Είναι, όμως, ντροπιαστική η φήμη που έχει αναπτυχθεί όλο αυτό το διάστημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News