Απόψε ο τελικός του Europa Conference League

Ποδόσφαιρο
Απόψε ο τελικός του Europa Conference League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ «μονομαχούν» στην Πράγα για το τρόπαιο

Στην Πράγα κρίνεται απόψε ένας ακόμη ευρωπαϊκός τίτλος για τις διοργανώσεις της UEFA. Στις 10 το βράδυ (Cosmote Sport 2) Φιορεντίνα και Γούεστ Χαμ διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στην «Εντέν Αρένα», με στόχο το τρόπαιο του Europa Conference League.

Οι δύο φιναλίστ είναι έτοιμες να δώσουν τα πάντα για την κορυφή, ενώ η πρωτεύουσα της Τσεχίας κινείται εδώ και μέρες στους ρυθμούς του τελικού.

Μετά από μια κοπιαστική σεζόν, όπου η τυπικά γηπεδούχος Φιορεντίνα τερμάτισε στην 8η θέση της Serie A και η Γουέστ Χαμ στην 14η θέση της Premier League, αμφότερες θέλουν να «κλείσουν» με την πιο… γλυκιά γεύση.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Βιτσέντζο Ιταλιάνο ανέφερε στις δηλώσεις του για τον αποψινό τελικό: «Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ευρώπη και το να φτάσω στον τελικό είναι μεγάλη ικανοποίηση. Αυτός ο δρόμος προς τον τελικό θα παραμείνει πάντα μαζί μας, αλλά τώρα έχουμε μια αποστολή να ολοκληρώσουμε. Το να έχουμε τρεις ομάδες στους ευρωπαϊκούς τελικούς είναι ένας λόγος μεγάλης υπερηφάνειας για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε ότι θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Από την άλλη, ο έμπειρος Ντέιβιντ Μόγες που θέλει να οδηγήσει τους Άγγλους στο τρόπαιο, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι εδώ, είναι ωραίο για οποιονδήποτε από εμάς. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους για έναν προπονητή. Ελπίζω να είναι ένα σημείο εκκίνησης, πάντα έλεγα ότι τα καλύτερα έρχονται και απολαμβάνω αυτή τη στιγμή με όλες τις άλλες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News