Σίτι και Γιουνάιτεντ διεκδικούν σήμερα στο Γουέμπλεϊ το Κύπελλο Αγγλίας...

Ποδόσφαιρο
Σίτι και Γιουνάιτεντ διεκδικούν σήμερα στο Γουέμπλεϊ το Κύπελλο Αγγλίας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ για πρώτη φορά στην ιστορία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης...

Ημέρα τελικού Κυπέλλου Αγγλίας η σημερινή με το ραντεβού στις 17.00 στο Γουέμπλεϊ...

Από τη μια πλευρά η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, θέλει να γίνει η δεύτερη αγγλική ομάδα που θα κατακτήσει το τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League). Απέναντί της βρίσκει τη μοναδική ομάδα που το έχει κατορθώσει, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία σάρωσε τους τρεις πιο σημαντικούς τίτλους της χρονιάς το 1999 με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο τιμόνι.

Οι "πολίτες" μπαίνουν στο χορτάρι με τον τίτλο του φαβορί, καθώς και φέτος έδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία με την απόδοσή τους. Στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Πεπ Γκουαρδιόλα προστέθηκε ο Έρλινγκ Χάλαντ ο οποίος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στις απαιτήσεις της Αγγλίας και έχει πετύχει μια σειρά από γκολ, ωθώντας τη Σίτι στην κατάκτηση των στόχων.

Η αλήθεια είναι ότι ο μεγαλύτερος "καημός" για τη Σίτι είναι η κατάκτηση του Champions League, ένα τρόπαιο που λείπει από την τροπαιοθήκη της, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν υποτιμά το Κύπελλο, από τη στιγμή που υπάρχει η προοπτική του τρεμπλ.

Και να φανταστεί κανείς πως οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ για πρώτη φορά στην ιστορία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News