Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του τερματοφύλακα της Παρί

Ποδόσφαιρο
Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του τερματοφύλακα της Παρί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το σοκαριστικό ατύχημα με το άλογο του…

Ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του Σέρχιο Ρίκο! Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε, όταν δέχτηκε κλωτσιά (πολλαπλά χτυπήματα για την ακρίβεια) στο κεφάλι από άλογο μετά την πτώση του από αυτό, παρουσιάζει βελτίωση!

Ο Χοσέ Μανουέλ Γκαρσία, ένας πρώην τοπικός δημοσιογράφος, που έγινε συγγραφέας, αλλά πάνω απ' όλα είναι πολύ στενός οπαδός της Σεβίλλης, μετέφερε τα νέα για τον άνθρωπο, που έχει γαλουχηθεί στον σύλλογο της Ανδαλουσίας μέσω του λογαριασμού του στο Twitter: «Αν και είναι απαραίτητο να υιοθετήσουμε μια προσεκτική προσέγγιση, η κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο έχει βελτιωθεί παρά την ακραία σοβαρότητα της κατάστασης. Αρχίζουμε να μειώνουμε τις δόσεις των ηρεμιστικών και αντιδρά με απλές κινήσεις. Είναι δυνατός. Συνεχίστε να προσεύχεστε»!

Τις τελευταίες ώρες, ο Ρίκο δέχτηκε επίσκεψη από τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν και συμπατριώτη του, Κάρλος Σόλερ, ο οποίος ήρθε από το Παρίσι τη Δευτέρα για να τον στηρίξει σε αυτήν τη δοκιμασία.

Πηγή sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News