Εντυπωσιακό γκολ Γιακουμάκη στο MLS

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακό γκολ Γιακουμάκη στο MLS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον αγώνα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με το Κολοράντο στο MLS, περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα πριν σκοράρει…

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έδειξε την κλάση του στον αγώνα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με το Κολοράντο για το πρωτάθλημα του MLS. Ο Ηρακλειώτης επιθετικός σημείωσε ένα υπέροχο γκολ λίγο πριν το τέλος του αγωνα και το πανηγύρισε με την ψυχή του, πριν πνιγεί στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Ο Γιακουμάκης έφυγε στον ανοιχτό χώρο και υποδέχθηκε την πάσα του Μπρουκς Λένον για να σκοράρει. Ήταν όμως ο τρόπος που τα έκανε όλα αυτά, αφού αρχικά έκανε κοντρόλ με το στήθος, στην συνέχεια την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα πετώντας την στον... Θεό και στο τέλος σκόραρε, ουρλιάζοντας στην συνέχεια για να πανηγυρίσει.

Με αυτό το γκολ ο διεθνής επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την ομάδα του, βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα σε ένα υπέροχο βράδυ, όπου τα 3 από τα 4 γκολ της Ατλάντα ήρθαν μετά το 79ο λεπτό.

Αυτό ήταν το 6ο γκολ του Γιακουμάκη την φετινή σεζόν στο MLS, με τον διεθνή επιθετικό να έρχεται από τον πάγκο στο 53ο λεπτό του αγώνα - αφού ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι του μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του - και να δείχνει την κλάση του στο τέλος.

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News