Πρόκριση με «σεληνιασμένο» Χάαλαντ και 7αρα για τη Σίτι, πέρασε και η Ίντερ

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση με «σεληνιασμένο» Χάαλαντ και 7αρα για τη Σίτι, πέρασε και η Ίντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Champions League εξασφάλισαν Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ, μετά τους αγώνες ρεβάνς κόντρα σε Λειψία και Πόρτο αντίστοιχα.

Οι Άγγλοι ήταν καταιγιστικοί στο ματς με τη Λειψία, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 7-0, ενώ ο Χάαλαντ ήταν… σεληνιασμένος.

Ο Νορβηγός επιθετικός πέτυχε πέντε από τα γκολ της ομάδας του, προσθέτοντας το όνομα του σε μια μικρή λίστα με ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει το ίδιο ρεκόρ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Άνοιξε το σκορ στο 22’, πέτυχε το 2-0 δύο λεπτά αργότερα, ενώ βρήκε επίσης το δρόμο προς δίχτυα στο 45+2’, στο 52’ και στο 57’. Ενδιάμεσα στο 49’ είχε σκοράρει για τους «πολίτες» και ο Γκουντογκάν, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντε Μπρόινε διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Την παρουσία της στους «8» εξασφάλισε και η Ίντερ με το 0-0 στην έδρα της Πόρτο. Οι Ιταλοί είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο και διαφύλαξαν την άμυνα τους, πετυχαίνοντας στο τέλος τον στόχο τους, αν και… καρδιοχτύπησαν με δύο δοκάρια των Πορτογάλων στις καθυστερήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News