Διεθνές Ποδόσφαιρο

Ελλάδα, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος διεκδικούν...αλλά όχι επίσημα για την ώρα το Μουντιάλ του 2030!

Η ανακοίνωση της ένταξης του Μαρόκου στη συνυποψηφιότητα της Ισπανίας με την Πορτογαλία και την ανάληψη του Μουντιάλ 2030 επανέφερε στο προσκήνιο τις επαφές για αντίστοιχη κίνηση από Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος και Ελλάδα.

Εδώ και καιρό η χώρα μας βρίσκεται σε συζητήσεις με τις άλλες δύο χώρες, σε πρώιμο στάδιο, για τη δυνατότητα κατάθεσης υποψηφιότητας, όμως δεν άλλαξε κάτι την Τρίτη, ύστερα από την κίνηση του Μαρόκου.

Με επιστολή του βασιλιά της αφρικανικής χώρας, Μοχάμεντ του 6ου, το Μαρόκο εντάσσεται μαζί με Ισπανία και Πορτογαλία στον φάκελο για κοινή υποψηφιότητα, παίρνοντας τη θέση της Ουκρανίας που αρχικά θα συνεργαζόταν με τις χώρες τις ιβηρικής χερσονήσου.

Η χώρα μας παραμένει σε επαφή για να διερευνήσει κοινή υποψηφιότητα με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο και μάλιστα ο πρόεδρος της αφρικανικής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας επιβεβαίωσε την πρόθεση της τελευταίας. "Είμαι ενθουσιασμένος με την υποψηφιότητα του Μαρόκου. Η Αίγυπτος επίσης υποδεικνύει ότι επίσης θα καταθέσει υποψηφιότητα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πατρίς Μοτσέπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια