Σάντος: Γνωρίζω πως να διαχειριστώ τους σταρς

Ποδόσφαιρο
Σάντος: Γνωρίζω πως να διαχειριστώ τους σταρς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος τεχνικός κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση του με τον Ρονάλντο…

Ο Φερνάντο Σάντος παραχώρησε συνέντευξη σε πολωνική ιστοσελίδα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως από την πλευρά του δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο πολύπειρος ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στις 24 Μαρτίου κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του Euro.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το ξεκίνημα της συνεργασίας του με την πολωνική ομοσπονδία ενώ ρωτήθηκε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ίσως η απογοήτευση που νιώσαμε στο Μουντιάλ. Πιστεύαμε πως θα αποκλείσουμε το Μαρόκο και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε στα ημιτελικά, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη», τόνισε ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας συμπληρώνοντας:

«Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο τα πάντα κρίνονται από μια στιγμή, από ένα γκολ. Αυτό συνέβη εις βάρος μας στο Κατάρ. Γνωρίζω πως να διαχειριστώ τους σταρς. Τους προσεγγίζω όλους με τον ίδιο τρόπο. Του φέρομαι ακριβώς το ίδιο. Πρώτα είσαι άνθρωπος και μετά ποδοσφαιριστής».

Πηγή sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News