ΠΑΟΚ: Επίσημα στη Chicago Fire ο Κούτσιας 

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Επίσημα στη Chicago Fire ο Κούτσιας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτης της Chicago Fire είναι με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Νοέμβριο του 2026 και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει συνολικά 3,2 εκατομμύρια δολάρια (βάσει ισοτιμίας, ακριβώς 3 εκατομμύρια ευρώ), συμπεριλαμβανομένων των διάφορων μπόνους, ατομικών και συλλογικών στόχων.

Ο Κούτσιας αποχωρεί από τον Δικέφαλο, έχοντας 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Την τρέχουσα σεζόν είχε παραχωρηθεί μα δανεισμό στον Βόλο, με τη φανέλα του οποίου σκόραρε πέντε γκολ σε 23 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Γιώργου Κούτσια στους Chicago Fire. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία στο Σικάγο και το MLS"!

Στην ανακοίνωση της η ομάδα από το Σικάγο αναφέρει:

"Η Chicago Fire FC ανακοίνωσε σήμερα ότι το κλαμπ απέκτησε τον 19χρονο Έλληνα επιθετικό Γεώργιο Κουτσιά από τον ΠΑΟΚ. Ο Κούτσιας θα καταλάβει θέση πρωτοβουλίας U-22 και θέση διεθνούς ρόστερ. Το συμβόλαιό του με τους Fire θα διαρκέσει μέχρι τη σεζόν 2026 με οψιόν του κλαμπ για το 2027. Σύμφωνα με την πολιτική του κλαμπ και του MLS, οι πρόσθετοι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News